sursa foto:  b1.ro

Răsturnare de situație! Decizia lui Rareș Bogdan

Prim-vicepreședintele PNL, Rareș Bogdan, a luat o decizie care ar putea schimba total soarta alegerilor locale din Capitală.

Concret, Rareș Bogdan este de părere că, dacă ar candida la Primăria Bucureștiului, ar putea obține chiar și un procent de 40%.

Rareș a mai precizat că ar putea candida la alegerile locale, dacă liberalii nu găsesc o soluție sigură.

„PNL este pe val, are un premier și un guvern performant și se află sub auspiciile unei guvernări de 5 ani de zile. PNL nu are cum să nu aibă un candidat propriu (…) Noi trebuie să dăm o soluție pentru București. Eu voi fi întotdeauna pompierul de serviciu acolo unde mi se cere, în orice loc din România sau din afară, dar cred foarte mult că colegii mei, sprijiniți fiind de Ludovic Orban pot să facă o figură excepțională. Dacă nu găsim o soluție sigură 100%, nu o să mă uit să vedem cum pierde partidul alegerile ca în 2016.” a declarat Rareș Bogdan, la Realitatea Plus, conform Știripesurse.ro.

„Dacă partidul consideră că strategia noastră este asta, n-am să mă dau la o parte. Eu am intrat în PNL din drag de liberalism, de PNL, pentru că-i cunosc istoria și cred în valorile liberale” a mai declarat Rareș Bogdan, care nu îi dă șanse lui Nicușor Dan dacă acesta nu intră în PNL.

Rareș Bogdan a afirmat, la Realitatea TV, că, într-o confruntare electorală cu Gabriela Firea pentru Primăria Capitalei, el ar obține minimum 37-38%, având șanse și la 40%, în timp ce Gabriela Firea nu va depăși 24%.

Vezi și

Violeta Alexandru a mai făcut o ‘execuție’! La ‘ordinul’ său, a fost pusă pe liber (document)

Apar nume grelele în dosarul de la Caracal. Șeful DGIA prins de ancheta militară

EXCLUSIV ‘Secretul’ ascuns timp de 15 ani în MAI! Lovitură pentru sute de polițiști! Trebuie să primească zeci de mii de dolari

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare