sursa foto:  cariereonline.ro

Răsturnare de situație în cazul averii Stelei Popescu: Cine va mai beneficia de bunurile sale

Regretata actriță Stela Popescu a lăsat o avere considerabilă în urma sa. Deși nu a fost făcut niciun testament, totul i-a revenit fificei sale adoptive. Astfel, aceasta este proprietara a două vile de lux, una în centrul Bucureștiului, cealaltă pe litoral, în localitatea 2 Mai, dar și a unui bloc cu trei etaje.

O poveste specială o are blocul din centrul Capitalei. Acesta a fost construit pe terenul lăsat moștenire de mama Stelei Popescu.

“Acolo a locuit mama. Și pentru că aveam terenul gratis, ea mi-a zis că și-ar dori să fac ceva ca să locuim împreună”, mărturisea regretata actriță.

Potrivit libertatea.ro, Stela ar fi discutat despre acest subiect cu fiica sa și i-a cerut ca imobilul să rămână în familie și să-i revină, peste ani, celui mai mic membru al familiei.

În concluzie, blocul nu va fi vândut, ci îi va reveni nepotului său.

Vezi și Atenție! Anunțuri-capcană! Aceste apartamente nu se află în Capitală! Cum sunt induși în eroare potențialii cumpărători

Un cunoscut magazin, îngropat definitiv! La 10 mai va fi înlocuit! Se dorește crearea unui nou gigant

Știre lansată pe surse: pe cine ar vrea Klaus Iohannis premier în locul Vioricăi Dăncilă? Nimeni nu se aștepta la acest nume

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare