sursa foto:  prosport.ro

Război între Gigi Becali și ANAF!Suma uriașă pe care o cere latifundiarul

Război total între Gigi Becali și ANAF! Miliardarul a ajuns la tribunal și deși a câștigat procesul nu a primit banii nici în ziua de azi

Scandal imens între ANAF și miliardarul Gigi Becali. Latifundiarul din Pipera vrea 500.000 de euro de la statul român, TVA de rambursat, dar nu i-a primit. Suma ar fi trebuit să-I revină lui Becali încă din 2011. A dat ANAF în judecată, dar și alte instituții. Tribunalul i-a dat dreptate, dar nu a văzut banii nici până acum.

În motivare, Gigi Becali a arătat că ”nu este corectă opinia organelor de inspecție, în sensul că ar fi prescris dreptul reclamantului de a cere restituirea sumei de 2.710.252 lei, reprezentând TVA de rambursat din perioada anterioară lunii decembrie 2011, întrucât la data de 27.02.2017 nu era împlinit termenul de prescripție de 5 ani în care reclamantul putea cere rambursarea acestei creanțe fiscale”.

Gigi Becali nu s-a oprit aici! În susținerea acțiunii, el a depus înscrisuri. ”La data de 27.12.2018, reclamantul a depus cerere de modificare prin care contestă și decizia nr. 1397/29.11.2018, emisă în procedura administrativă de soluționare a contestației de către Direcția G R a Finanțelor P București, prin Serviciul Soluționare Contestații 1, sub aceleași aspecte și pentru aceleași motive expuse prin cererea de chemare în judecată cu privire la decizia de impunere nr. IFG-AIF nr.3494/19.06.2018, solicitând și anularea deciziei nr.1397/29.11.2018.

Reclamantul a solicitat și înlocuirea în cauză a pârâtei Agenția Națională de A… F… – Direcția G… de Soluționare a Contestațiilor cu pârâta Direcția G… R… a Finanțelor P… București prin Serviciul Soluționare Contestații 1, considerând că această pârâtă justifică calitatea procesuală pasivă, în calitate de emitent al deciziei nr.1397/29.11.2018 de soluționare a contestației administrativ-fiscale.” scrie Capital

În final, finanțatorul FCSB-ului a avut câștig de cauză!, conform cancan.ro.”Admite excepția necompetenței teritoriale a Tribunalului București – Secția a II-a de C Administrativ și Fiscal. Declină competența de soluționare a acțiunii formulată de reclamantul B. G., cu domiciliul procesual ales la SCA J & C , situat în București, 106-Clădirea Corp Birouri nr. 1, sector 4, în contradictoriu cu pârâtele Agenția Națională de A. F. – Administrația Județeană a Finanțelor P… I… , cu sediul ales în București, sector 2, Agenția Națională de A… F… – Direcția G… de Soluționare a Contestațiilor, cu sediul în București, sector 5 și Direcția G… R… a Finanțelor P… București prin Serviciul Soluționare Contestații 1, cu sediul în București, nr. 13, sector 2, în favoarea Tribunalului I… . Fără cale de atac.”, spune instanța, conform sursei citate.      

Citește și:

Informații bombă- Va fi dezastru pentru români:’Nu sunt bani nici macar pentru cheltuieli curente.’

Vești mari pentru românii care pleacă în vacanță! A apărut un nou tip de asigurare

EXCLUSIV După ce s-a înfruptat din banul public, afacerile lui Dan Barna s-au prăbușit!

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare