sursa foto:  Facebook

Răzvan Constantinescu, declarat vinovat de Colegiul Medicilor Iași! ‘Fapt confirmat: denigrarea s-a produs’

Medicul Răzvan Constantinescu a fost audiat astăzi la Colegiul Medicilor Iași, pentru mai multe declarații făcute pe timpul pandemiei.

Comisia de Etică a decis că Răzvan Constantinescu este vinovat și a fost sancționat cu un „avertisment scris”. În replică, medicul ieșean anunță că va contesta decizia.

Vezi și Zi de foc pentru doctorul Răzvan Constantinescu! ‘Voi încerca să-mi dovedesc nevinovăția’

FAPT CONFIRMAT: DENIGRAREA S-A PRODUS
Tocmai am primit decizia în unanimitate (deși niciun membru nu a spus/întrebat nimic pe parcursul audierii) a Comisiei de etică: sunt vinovat pentru faptele săvârșite.

De data asta nu-mi mai este rușine, ci sunt mândru de instituția în care lucrez. A manifestat fermitate și curaj împotriva celor care încalcă etica profesională.

Decizia va fi contestată.”, spune Răzvan Constantinescu.

Anunțul făcut de Răzvan Constantinescu, luni seara:

Mâine la 14.30 voi compărea în fața Colegiului Medicilor Iași pentru a încerca să-mi „dovedesc nevinovăția” (c-așa-i în democrație). Nu sunt acuzat de malpraxis, ci este vorba de delictul de opinie. Nu e o singură speță, ci patru deodată, se vor judeca simultan:

1. Afirmații de natură a aduce prejudicii de imagine corpului medical și care pot trezi (sic!) neîncrederea pacientului față de medici – reclamații (nenominale) și autosesizare a Biroului Executiv al Consiliului Național al Colegiului Medicilor din România – 23.02.2021. Nu sunt precizate care exact sunt acele afirmații.

2. Interviul acordat de mine domnului Pompiliu Diplan (01.06.2020), considerat „revoltător” în opinia domnului Prof. Dr. Mircea Onofriescu – reclamație a domniei sale în data de 23.06.2020.

3. Afirmația mea „În DSP-uri lucrează cei mai proști dintre medici” – sesizare a CMR Iași către Biroul Executiv al Consiliului Național al Colegiului Medicilor din România – 05.08.2020.

4. Asumarea și semnarea petiției ”Medicii români nu mai tolerează aberațiile Guvernului! Încetați starea de teroare!” – autosesizare CMR Iași – 14.04.2021”.

Vezi și Se confirmă informația publicată de Bugetul.ro! ‘Echipa Barna’ scoate din joc ‘Echipa Cioloș’

Super vești pentru acești români care au fost afectați de pandemie! Vor primi mii de euro

Un nou scandal în Poliția Română! În mandatul lui Lucian Bode, polițiștii sunt folosiți pe post de hamali

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare