sursa foto:  bihon.ro

RCS&RDS face anunțul! Ce modificări a făcut operatorul de cablu și internet

RCS&RDS, cel mai mare operator de cablu și internet din țara noastră, a făcut o schimbare majoră la un serviciu foarte popular.

Pentru platforma Digi Online (digionline.ro) a operatorului RCS RDS a fost lansată o nouă interfaţă pentru web browsere.Noua temă a serviciului de streaming al operatorului are şi un mod pentru copii, în care sunt afişate doar televiziunile dedicate acestei categorii de vârstă.

Streaming-ul funcţionează acum în web browser şi prin internet de la UPC (posibil şi prin internet de la alţi furnizori), dar nu ştim dacă este o opţiune temporară sau definitivă (nu funcţionează redarea din alte reţele pentru canale premium cum este Digi Film). Conţinutul Digi Play, care era afişat în vechea interfaţă, nu mai este disponibil la momentul publicării acestor informaţii.

Conform informaţiilor prezentate pe platformă, accesul la continutul Digi Online este disponibil gratuit pentru clienţii Digi TV şi Digi Net (servicii cumulate). Conţinutul Digi Online nu este disponibil persoanelor aflate temporar în afara teritoriului României. Pentru a viziona online televiziunile disponibile pe platformă, în funcţie de grila abonatului, este necesară logarea în contul de abonat sau în contul Digi Online, scrie HD Satelit.

Citește și:

Vești bune pentru aceste persoane! Pot scăpa de plata taxelor. Ce ar trebui să facă

EXCLUSIV Detaliu neștiut despre operația lui Mihai Bobonete: Suma pe care a plătit-o actorul pentru intervenția chirurgicală suferită

Klaus Iohannis s-a dat de gol! Semnalul că o va accepta pe Olguța Vasilescu în Guvern (analiză)

TAGS

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare