sursa foto:  adevarul.ro

Reacția PSD cu privire la victoria lui Kovesi. Ce s-a spus

A apărut prima reacție din PSD la vestea că fosta șefă a DNA, Laura Codruța Kovesi, a obținut cele mai multe voturi în Parlamentul European pentru funcția de procuror-șef al Parchetului European.

„Mai este mult până departe. Eu sunt învăţat să astept finalul. Este o decizie politică. Dacă va ajunge acolo, va ajunge pe o decizie 100% politică. Personal, nu văd un câştig pentru România dacă dânsa va ajunge acolo”, a afirmat Liviu Pop, la Realitatea TV.

Fosta şefă a DNA a primit cele mai multe voturi în comisia LIBE, şi anume, 26 de voturi. Jean-François Bohnert a primit 22 de voturi şi un vot Andres Ritter.

„Voi trimite o scrisoare preşedintelui Conferinţei preşedinţilor pentru a spune care este rezultatul votului. Pe baza mandatului conferinţei preşedinţilor voi intra în negocieri cu Consiliul pentru a ajunge la un acord, de comun acord pentru numirea noului procuror-şef european. Următoarea şedinţă pe 11 martie”, a declarat, la finalul şedinţei, preşedintele Comisiei LIBE din Parlamentul European, Claude Moraes.

Citește și:

Mare atenție! Apare un nou concediu obligatoriu – Mii de români sunt vizați

Vești uriașe! Acești români vor primi bani de la stat- Care sunt condițiile pe care trebuie să le îndeplinești

Lovitură pentru acești români! Pensiile vor fi micșorate

TAGS

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare