sursa foto:  Marius Ionescu

Reacție a Cristinei Neagu, după arbitrajul arbitrelor austriece de la Campionatul European: Ceea ce s-a întâmplat aseară depășește fair-play-ul și respectul

Cristina Neagu are o reacție dură pe pagina de socialiare, după ce selecționata de handbal feminin a României a pierdut partida cu reprezentativa Muntenegrului, după un arbitraj mizerabil al brigăzii austriece.

Astăzi Cristina Neagu afirmă că arbitrajul austriecelor a fost dincolo de fair-play și respect – valori pe care ea le prețuiește atât de mult în sport.

„România merită mai mult respect. Eu merit mai mult respect. Ceea ce s-a întâmplat aseară depășește fair-play-ul și respectul, valori pe care le prețuiesc atât de mult în sport.

Un moment tris pentru handbal în general”, a transmis, pe Facebook, Cristina Neagu.

Selecționata de handbal feminin a României a fost învinsă, marţi, de reprezentativa Muntenegrului, cu scorul scor 35-34, în al doilea meci din grupa principală II ale Campionatui European de Handbal. Astfel, România a ratat șansa de a se califica în semifinalele competiției.

Cristina Neagu a marcat 9 goluri, pentru un total de 296 la EURO, devenind cea mai bună marcatoare din toate timpurile ale competiției.

 

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare