sursa foto:  gazetadecluj.ro

Reacție dură a Olguței Vasilescu: Împotriva noastră indivizii ăștia ieșeau în stradă și ne înjurau

Lia Olguța Vasilescu, fost ministru al Muncii, a reacționat pe pagina de socializare, la aflarea veștii că actuala șefă a ministerului, Violeta Alexandru, a decretat „Legea tăcerii” în interiorul instituției.

Deci nu pot sa cred asa ceva! Impotriva noastra indivizii astia ieseau in strada si ne injurau in cel mai birjaresc mod cu putinta, iar acum pun angajatii sa semneze ca nu vorbesc nimic de rau despre ei?

Ca altfel ce? Ii dau afara ca pe liftiera? Cand v-am spus ca acest caz al liftierei este emblematic pentru modul in care gandesc…”, a scris, pe Facebook, Vasilescu.

Olguța Vasilescu a reacționat după ce consilierul său, Cristian Vasilcoiu, a făcut publică o directivă transmisă ANOFM.

Angajaților Agenției Naționale pentru Ocuparea Forței de Muncă, instituției aflată în subordinea Ministerului Muncii, le este interzisă participarea la emisiunile audiovizuale cu caracter politic sau care pot afecta imaginea instituției.

Ca atare, angajații ANOFM, dacă sesizează nereguli în instituției, nu le pot face publice, pentru că vor fi trași la răspundere. Vezi AICI postarea și documentele făcute publice de Vasilcoiu!

Citește și

Marele vis al lui Liviu Dragnea, dinamitat! Ludovic Orban restructurează instituția întărită de Viorica Dăncilă și îngroapă definitiv proiectul fostului lider PSD

Legea a fost adoptată! Puteți primi amenzi de mii de lei

EXCLUSIV Document. După episodul ‘Liftiera’, un nou scandal bubuie în Ministerul Muncii

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare