sursa foto:  https://www.g4media.ro/

Violeta Alexandru decretează ‘Legea tăcerii’! La ordinul ministrului-demis al Muncii, angajații sunt avertizați

Cristian Vasilcoiu, consilierul Olguței Vasilescu, face noi dezvăluiri din interiorul instituției conduse, deocamdată, de ministrul-demis Violeta Alexandru.

Acesta a făcut publică o directivă transmisă ANOFM. Angajaților Agenției Naționale pentru Ocuparea Forței de Muncă, instituției aflată în subordinea Ministerului Muncii, le este interzisă participarea la emisiunile audiovizuale cu caracter politic sau care pot afecta imaginea instituției.

Ca atare, angajații ANOFM, dacă sesizează nereguli în instituției, nu le pot face publice, pentru că vor fi trași la răspundere.

„Ministrul demis al Muncii, Violeta Alexandru, impune o adevărată Omerta – lege a tăcerii, tuturor angajatilor din țară.
Această adevărată Elena Ceaușescu ar vrea doar un ziar Scânteia, care să o laude și niciun angajat să nu mai aibă voie să aibă opinii publice.
Mai nou, angajații sunt puși să semneze în tabele că nu vor exprima niciun fel de opinie publică critică la adresa Violetei Alexandru!
Mai are puțin să ceară interzicerea Facebook în România, deși cam tocmai asta a făcut, fără să scrie chiar negru pe alb!”, a dezvăluit Vasilcoiu.

Vezi și

Legea a fost adoptată! Puteți primi amenzi de mii de lei

EXCLUSIV Document. După episodul ‘Liftiera’, un nou scandal bubuie în Ministerul Muncii

‘Aripa’ Kovesi dă lovitura în România! Cătălin Predoiu i-a ‘predat’ Justiția

Nu este disponibilă nicio descriere pentru fotografie.

Nu este disponibilă nicio descriere pentru fotografie.

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare