sursa foto:  gazetadecluj.ro

Reducere a impozitului cu 50%, în 2024, pentru proprietarii de apartamente! Anunțul făcut de Olguța Vasilescu

Primarul Craiovei, Lia Olguța Vasilescu, anunță astăzi că, în anul 2024, anumiți proprietari de apartamente vor beneficia de o reducere a impozitului cu 50%.

Este vorba despre persoanele care refac fațadele blocurilor.

Potrivit Olguței Vasilescu, cei care și-au refăcut fața blocului pot solicita reducerea cu 50% a impozitului pe proprietate, pentru o perioadă de trei ani, la Direcția de Taxe și Impozite.

Olguța Vasilescu a transmis că „primii locatari care vor beneficia, în 2024, de reducerea impozitului cu 50%, deoarece și-au refăcut fațadele blocurilor, sunt cei care aparțin Asociației de Proprietari numărul 3, din cartierul craiovean Valea Roșie”.

Anunțul făcut astăzi de Olguța Vasilescu:

„Primii locatari care vor beneficia, în 2024, de reducerea impozitului cu 50%, deoarece și-au refăcut fațadele blocurilor, sunt cei care aparțin Asociației de Proprietari numărul 3, din cartierul craiovean Valea Roșie.

Reamintesc tuturor craiovenilor că le revine obligația întreținerii fațadelor imobilelor, iar dacă nu o fac sunt pasibili de amenzi.

În cazul în care și-au refăcut fațadele, ei pot solicita reducerea cu 50% a impozitului pe proprietate, pentru o perioadă de trei ani, la Direcția de Taxe și Impozite.

Felicitări pentru proprietarii care au înțeles necesitatea reparării fațadei chiar dacă nu au agreat să intre în programul de finanțare a reabilitării termice pe fonduri europene și pentru președinta Asociației, doamna Maria Stan!”.

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare