sursa foto:  antena3.ro

Reguli stricte în mall-uri, începând cu 15 iunie! În ce condiții se vor redeschide

 Dacă numărul de noi infectări de coronavirus nu va crește până pe 15 iunie, mall-urile ar putea fi redeschise

Oamenii vor putea intra în centrele comerciale numai dacă vor purta măști de protecție, fiind vorba despre un spațiu închis.

La intrarea într-un centru comercial, clienții vor trece printro poarta, un termoscanner cu care se va măsura temperatura.

Următoarea etapă va fi cea de dezinfectare, pe un covoraș așezat imediat după măsurarea temperaturii. Toate intrările vor fi prevăzute cu covoare dezinfectante.

O altă regulă importantă este cea a distanţării sociale de 2 metri, care va fi aplicată prin lipirea de stickere pe podea la această distanţă, pentru a-i atenţiona pe oameni să nu depăşească zona de siguranţă, mai ales când aşteaptă în faţa unui magazin sau la coadă, la casă. În lifturi vor intra doar 2 oameni odată.

Clienții vor vedea stickere lipite pe jos pentru a marca distanța socială care trebuie respectată.

Și pe scările rulante care duc la nivelurile superioare sau inferioare ale centrului comercial se va aplica aceeași regulă a păstrării distanței de 2 metri între persoane. Tot cu ajutorul mai multor stickere lipite pe treptele scării rulante, pentru a ajuta oamenii să rămână la distanță unul de celălalt.

Pe băncile de pe culoarele mall-urilor sunt aplicate, de asemenea, stickere pentru păstrarea distanței sociale între cei care vor să stea jos.

Și la diversele magazine din centrele comerciale vor fi luate mai multe măsuri pentru limitarea răspândirii epidemiei.

În toate magazinele din interiorul mall-ului vor fi aplicate stickere pe podea pentru păstrarea unei distanțe de 2 metri între persoane. De asemenea, va fi permis intrarea unui anumit număr de persoane în interiorul magazinelor, pentru a fi evitate aglomerațiile.

La magazinele de haine, de exemplu, încă nu se știe dacă hainele vor putea fi probate sau nu înaintea cumpărării lor.

Cinematografele și spațiile de joacă pentru copii din mall-uri nu vor fi deschise la 15 iunie. Acestea rămân închise în continuare din cauza pericolului de răspândire a coronavirusului, scrie realitatea.net

Citește și:

Marea bombă din așa-zisul proiect de lege al Jandarmeriei Române: Adio proteste de tip #Rezist! Ar putea fi interzisă acordarea avizului favorabil pentru mai mult de 3 zile

Ludovic Orban și oamenii lui, tot mai marginalizați în partid. Cum își pierde PNL proprii candidați în favoarea altui partid

Eduard Hellvig, ‘înlocuit’! Mutarea care l-a dat de gol pe Klaus Iohannis

TAGS

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare