sursa foto:  playtech.ro

Restructurarea continuă! Guvernul Orban a pus ochii pe un alt minister

În acest program al liberalilor se vorbeşte pentru prima dată de restructurări în rândul ministerelor.
Spre exemplu, Ministerul Dezvoltării regionale ar urma să fie restructurat în proporţie de 30%.
Teme esenţiale pentru români, precum creşterea pensiilor sau dublarea alocaţiilor copiilor, nu se mai regăsesc în programul actualizat de guvernare al liberalilor.
De asemenea, din document lipsesc şi referiri despre autostrada Sibiu-Piteşti sau Comarnic-Braşov.
În replică, şeful Cancelariei premierului, Ionel Dancă, spune că măsurile amintite sunt deja în desfăşurare, motiv pentru care nu au mai fost menţionate în noul program de guvernare actualizat de liberali a comunicat ziarero.antena3.ro.
Reamintim că premierul amenința, în noiembrie 2019, că vor demara „curăţarea” administraţiei publice.
„Cine-i leneş, cine s-a obişnuit să-şi ia leafa fără să facă nimic va pleca. Să demarăm curăţarea administraţiei publice de demnitarii care nu şi-au făcut treaba – secretari de stat, secretari generali, etc.. Aştept să fac febră musculară de la semnarea deciziilor de eliberare din funcţii a celor care nu şi-au îndeplinit sarcinile, să terminăm odată cu pilăraia şi nepotismul. Opriţi toa-te concursurile organizate de precedentul guvern. Domnule ministru de Externe, vă rog să verificaţi numirile de consuli, rechemaţi-i pe toţi cei care nu au nici o legătură cu diplomaţia. Am semnat deja decizii de eliberare ale unor demnitari şi funcţionari publici care erau băiatul vreunui politician sau altul, iar numele lor vor fi cunoscute în momentul în care deciziile respective vor fi publicate în Monitorul Oficial”.

Vezi și

EXCLUSIV Dumitru Coarnă, despre OUG-ul dat de Guvernul Orban: ‘Vedeți aici incompetența a două Guverne: PSD și PNL’

Cutremur pe scena politică! Cine va fi viitorul președinte PSD: ‘Sprijin din partea lui Iohannis și al Sistemului’

Marele vis al lui Liviu Dragnea, dinamitat! Ludovic Orban restructurează instituția întărită de Viorica Dăncilă și îngroapă definitiv proiectul fostului lider PSD

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare