sursa foto:  phaelosopher.com

Revoluție pe piața imobiliară: Prima agenție din România care permite plata în Bitcoin

Monedele viitorului au ajuns și în România și sunt gata să acapareze piața imobiliară. În acest sens, una dintre cele mai specializate agenții în tranzacţionarea de proprietăţi în ansambluri rezidenţiale noi, a anunțat, luni, că acceptă plata în Bitcoin, o premieră absolută în țara noastră.

Cityland a luat această decizie în măsura în care tot mai mulți români dețin Bitcoin.

„Întrucât am observat o creştere a numărului de români activi în piaţa Bitcoin, dintre care majoritatea interesaţi de investiţii imobilare, am decis să le oferim posibilitatea acestora de a-şi compara portofoliul de Bitcoin în raport cu piaţa imobiliară, ba chiar să achiziţioneze proprietăţi direct în moneda virtuală, oferindu-ne, totodată, un avantaj competitiv pe piaţă. Decizia de a implementa plăţile prin criptomenedă a survenit ca urmare a solicitărilor investitorilor străini pe piaţa imobiliară din România, dar avem în vedere utilizarea acesteia şi de către clienţii români”, a declarat Paul Pop, partener Cityland, potrivit news.ro.

Preţurile apartamentelor vor fi exprimate direct în Bitcoin, pe site-ul agenţiei şi vor fi actualizate în timp real. În prezent, un Bitcoin valorează în jur de 16.000 de euro. Valoarea sa a crescut accelerat în acest an, un Bitcoin valorând în luna februarie circa 1.000 de euro.

Cityland va acorda această facilitate clienţilor printr-un parteneriat exclusiv cu platforma de schimb pentru Bitcoin cryptocoin.pro.

Vezi și Un producător turc dă o mega-lovitură în România: Creează sute de locuri de muncă printr-o nouă fabrică

„Astfel, clienţii care vor achiziţiona proprietăţi în Bitcoin vor beneficia de discounturi semnificative din comisionul de exchange. Cryptocoin.pro este o platformă specializată în schimbul din moneda convenţională în criptomonedă (Bitcoin, Ethereum, Litecoin, IOTA, Bitcoin Cash etc.), care permite tranzacţionarea atât pe telefonul mobil, cât şi pe tabletă/laptop/PC. Firma dezvoltă deja instrumente bancare pentru plăţi în Bitcoin pentru bănci din Elveţia”, se arată în comunicat.

Cityland gestionează operaţiuni şi portofolii imobiliare pentru dezvoltatori din piaţa locală şi internaţională, având peste 30 de ansambluri rezidenţiale noi, jumătate dintre ele fiind în regim de reprezentare exclusivă.

„Printre acestea se numără ansambluri precum Citylife Residence, Day Residence, Dristor Apartments, Attica Residence, Icon Residence, situate în zone centrale şi semicentrale”, se arată în comunicat.

Vezi și Aveți mașini? Pregătiți-vă banii! Guvernul vrea să introducă încă taxă

Dovada! Guvernul NU mai are bani – cum vom fi afectați

O cunoscută jurnalistă face dezvăluiri inedite: De ce ar fi fost privată Principesa Margareta în momentul în care Regele Mihai a vrut să se întoarcă în România

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare