sursa foto:  psnews.ro

Robert Turcescu: ‘Dacă în preajma alegerilor Băsescu e cotat mai bine, se retrage Nicușor Dan?’

Deputatul PMP Robert Turcescu i-a lansat o provocare candidatului pentru primăria Capitalei din partea PNL-USR-PLUS: „Dacă în preajma alegerilor Traian Băsescu este cotat mai bine decât el în sondaje, se retrage din cursa electorală?”.

 

„Să zicem așa, că sîntem la jumătatea lunii septembrie, că mai sînt zece zile pînă la momentul alegerilor și, ce să vezi, în absolut toate sondajele Traian Băsescu este dat favorit că intenție de vot cu muuuulte procente în față lui Nicușor Dan. Voi, susținătorii și/sau votanțîi lui Nicușor Dan, ii veți cere candidatului PNL-USR-PLUS să se retragă din cursa electorală pentru că voturile să nu se risipească și să fie învins astfel candidatul PSD, madam Firea? Ei, acum să vă văd…”, a scris pe Facebook Robert Turcescu.

Nicușor Dan este candidatul susținut de PNL și USR pentru Primăria Generală a Capitalei.

Traian Băsescu intră în cursa pentru Primăria Capitalei, anunțul fiind făcut de liderul PMP, Eugen Tomac. Fostul președinte al României, eurodeputatul Traian Băsescu, i-a spus liderului PMP, Eugen Tomac, să aibă în vedere candidatura sa la Primăria Capitalei la alegerile locale din toamna acestui an, după ce USR s-a împotrivit ca PMP să facă parte din alianța PNL-USR în Capitală.

Citește și:

Nume grele din politică implicate în afaceri imobiliare dubioase. Clanurile interlope nu lipsesc din peisaj

Rafila: ‘Toată lumea speră să ducă la aplatizarea curbei de creștere. Rămâne de văzut dacă în această săptămână aceste lucruri se vor confirma

EXCLUSIV Începe marea reorganizare promisă de Marcel Vela: ‘Cred că, începând cu luna septembrie, se va trece la ea’

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare