sursa foto:  bursa.ro

Românii, deranjați de controalele ANPC din supermarketurile de pe Litoral! Șeful ANPC: ‘Mulți dintre ei vin mai des în magazine pentru a evita preșurile mari din restaurante’

Mai mulți clienți ai unor supermarketuri s-au plâns de controalele ANPC, desfășurate în supermarketurile de pe Litoral.

În replică, șeful ANPC, Horia Constantinescu, a afirmat că aceștia merge la supermarket pentru a evita prețurile mari din restaurante. El a precizat că respectivii n-ar trebui să fie deranjați, dat fiind că ANPC-ul le apără interesele și, astfel, rămân sănătoși.

„Din păcate, unii consumatori îi tratează cu lipsă de respect pe cei care controlează calitatea produselor, cu toate că misiunea noastră este tocmai să le apărăm interesele. Unii s-au supărat, noi sperăm să le treacă când vor realiza că poate, astfel, au rămas sănătoși și nu și-au stricat concediul”, a declarat Constantinescu, la Realitatea Plus.

Întrebat dacă nu cumva turiștii au luat cu asalt supermarketurile de pe litoral pentru a evita prețurile mari din restaurante, șeful ANPC a confirmat acest lucru, dar a precizat că oamenii trebuie să înțeleagă faptul că astfel de controale, chiar dacă le încurcă un pic programul, îi protejează pe viitor.

Alimentele, mai ales în această perioadă a anului, pot reprezenta un pericol uriaș pentru sănătate dacă nu sunt depozitate cum trebuie, mai ales dacă vorbim de carne, mezeluri sau fructe. Noi suntem acolo pentru a fi alături de consumatori, nu împotriva lor. (…) Da, este adevărat că mulți dintre ei vin mai des în magazine pentru a evita preșurile mari din restaurante”, a afirmat Constantinescu.

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare