sursa foto:  Facebook

Rona Hartner a câștigat procesul cu Primăria Capitalei, abia la 3 luni după ce a murit. Magistrații îi vor da moștenirea cuvenită

Luni, 26 februarie, s-a făcut dreptate pentru Rona Hartner. La trei luni după ce a murit, a câștigat procesul pe care îl înaintase în urmă cu 5 ani către Primăria Capitalei. În sfârșit, și-a primit moștenirea de drept, de la tatăl său. Averea se va duce către fiica sa, Rita.

Artista care era cunoscută și iubită în întreaga lume a murit cu un mare regret în inimă. Nu a avut cum să-și primească moștenirea de la Florin Niculae Hartner. Primăria Capitalei formulase o contestație împotriva executării silite prin care vedeta trebuia să-și primească banii, dar magistrații i-au făcut acum dreptate:

„Respinge ca neîntemeiată cererea de chemare în judecată, având ca obiect contestație la executare, formulată de contestatorul Municipiul București, prin Primar General, în contradictoriu cu intimata Hartner Rona. Respinge ca rămasă fără obiect cererea de suspendare a executării silite.

Respinge ca neîntemeiată cererea de întoarcere a executării silite. Respinge ca neîntemeiată cererea contestatorului privind cheltuielile de judecată. Cu drept numai de apel, în termen de 10 zile de la comunicare, care se depune la Judecătoria Sectorului 5 București. Pronunţată prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor de către grefa instanţei, astăzi, 26.02.2024”, se arată în decizia magistraților.

Din moment de Rona Hartner nu mai este în viață, averea va merge la Rita, unica sa fiică.

CITEȘTE ȘI: Antena 1, gata să intre în proces cu jurnaliștii, după declarațiile lui Florin Dumitrescu. Dezvăluirile despre Chefi la cuțite nu au rămas fără urmări

Rona Hartner s-a stins la 50 de ani

Rona Hartner a murit pe data de 23 noiembrie în Toulon, Franța. Abia pe data de 1 decembrie, după ce trupul său neînsuflețit a ajuns în țară, a avut loc și slujba de înmormântare. Artista și-a găsit odihna veșnică în Cimitirul Bellu Catolic, unde își luase loc de veci, la sfatul medicilor.

„Doctorii mă trimiteau la notar să-mi fac testamentul, am fost cu copilul meu, a fost groaznic pentru noi, mi-am cumpărat loc de veci, dar Biserica e forță”, spunea vedeta în emisiunea lui Cristi Brancu.

În ultimii săi ani de viață, cântăreața s-a confruntat cu grave probleme de sănătate, care i-au și adus sfârșitul prematur. De pe patul de spital, spunea:

„Am avut o cădere psihică și, la începutul lui August, am început să țin postul Sfintei Marii, dar nu ar fi trebuit să-l țin, pentru că te slăbește, dar, când nu ai altă soluție, poate ești iertat că faci astfel de excese și, poate, astfel, Dumnezeu îți găsește vindecări miraculoase.

Poate sunt răsfățată de Dumnezeu, pentru că au trecut 4 ani de la fostul cancer și, acum 2 ani, s-a inventat și tratamentul pentru acest cancer, cu pastile pe celule canceroase.

Dacă trebuia să trec din nou prin primele citostatice, nu aș mai fi rezistat, pentru că am dezvoltat un șoc anafilactic la unii din compușii citostaticelor de cancer de colon. Aș fi fost fără chimioterapie și fără operație”, a povestit Rona Hartner, în cadrul unui interviu acordat pentru Ciao, în luna august 2023.

CITEȘTE ȘI: Lovitură primită de statul român! Gigi Becali a câștigat procesul la CEDO și cere despăgubiri de câteva milioane de euro

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare