sursa foto:  romaniatv.net

S-a aflat adevărul! Cât a plătit Genk pentru Ianis Hagi: Adevărul este că am plătit…

S-a aflat adevărul despre suma pe care Genk a plătit-o pentru Ianis Hagi.Se pare că aducerea mijlocașului a fost un adevărat chilipir pentru Genk.

Transferul lui Ianis Hagi a ținut capul de afiș al discuțiilor în peisajul fotbalistic autohton în această vară. Mijlocașul a avut mai multe oferte, dar, în cele din urmă, clubul Viitorul, adică tatăl său, a aflat oferta care i-a fost pe plac fotbalistului.

Deși s-a zvonit că suma de transfer ar fi în jurul a 10 milioane de euro, se pare că tranzacția s-ar fi realizat pentru mai puțin de jumătate din sumă.

Presa a scris că Genk a plătit pentru Ianis 8 milioane de euro. Adevărul este că am plătit doar jumătate din această sumă”, a declarat Dimitri de Conde, directorul sportiv al lui Genk, campioana Belgiei.

Chira și Gică Hagi a declarat zilele trecute că suma de transfer a fost mult mai mică decât cea care se vehiculează. În schimb, Viitorul Constanța a păstrat un procent consistent din viitoarea vânzare a lui Ianis, ceea ce s-ar putea materializa în multe milioane de euro dacă mijlocașul va da randamentul scontat.

 

Vezi și:Vești mari pentru românii care pleacă în vacanță! A apărut un nou tip de asigurare

EXCLUSIV După ce s-a înfruptat din banul public, afacerile lui Dan Barna s-au prăbușit!

S-a aflat! Ce avere are purtătorul de cuvânt al Casei Naționale de Asigurări

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare