sursa foto:  Facebook

S-a aflat! Ce sumă impresionantă au primit ca dar de nuntă Claudiu Manda și Lia Olguța Vasilescu

Senatorul PSD Claudiu Manda, recent ales europarlamentar, si deputatul PSD Lia Olguta Vasilescu, fost ministru al Muncii, au primit ca dar de nunta peste 300.000 de euro, iar la cununia civila au primit bunuri pentru casa in valoare de aproximativ 30.000 de euro, potrivit declaratiei de avere.


Darul de la nunta lui Claudiu Manda cu Olguta Vasilescu a fost publicat in ultima declaratie de avere depusa de Claudiu Manda la Senat, in data de 14 iunie 2019.

Conform declaratiei de avere, Claudiu Manda Manda si Olguta Vasilescu au primit la nunta 246.400 de euro, 334.000 lei si 5.200 de dolari, adica, un total de circa 320.000 de euro.

Pe langa acesti bani, Claudiu Manda a declarat si bunuri pentru casa in valoare de aproximativ 30.000 de euro, primite la cununia civila.

In declaratia de avere, Claudiu Manda, care va deveni europarlamentar, detine si o masina de lux, cumparata in rate leasing pana in 2023, un ceas de mana de 33.000 de lei si bijuterii 3.500 de euro. Si sotia sa, fostul ministru al Muncii, Lia Olguta Vasilescu are un ceas de mana in valoare de 33.000 de lei si bijuterii in valoare de 10.000 de euro.

Claudiu Manda si Olguta Vasilescu au avut cununia civila si religioasa pe 24 februarie si petrecerea de nunta pe 30 martie intr-o locatie din comuna Isalnita, judetul Dolj.

Vezi și

EXCLUSIV Acuzații-dinamită la adresa giganților de pe piață: ‘Suprataxează românii din cauza bonurilor de masă’

Cine este, de fapt, Tudor Biaciu, cel care a făcut declarații explozive despre ‘clanurile’ din sistemul bugetar – Mafia fondurilor europene

Vești pentru toți angajații! Veți primi compensații dacă lucrați în această zi

 

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare