sursa foto:  aa.com.tr

S-a dus să își viziteze iubita, dar a ajuns în arestul poliției. Motivul arestului este unul de neînchipuit

Din păcate pentru un  tânăr de 22 de ani din Balș, drumul efectuat de el pentru a-și vedea iubita a fost unul cu peripeții și a ajuns arestat preventiv pentru 30 de zile pentru că  a încălcat măsura izolării la domiciliu.

Duminică, bărbatul conducea o maşină pe o stradă din capitala Olteniei când un echipaj de poliţie i-a făcut semn să tragă pe dreapta. Tânărul a apăsat, însă, şi mai tare pedala de acceleraţie, iar oamenii legii au pornit în urmărirea lui. După o urmărire ca-n filme pe mai multe străzi din Craiova, şoferul a abandonat maşina şi a încercat să fugă. A fost prins de poliţişti care, în urma verificărilor, au găsit şi explicaţia pentru gestul său.

„În urma verificărilor efectuate de poliţişti, s-a stabilit că persoana în cauză este un tânăr de 22 de ani, din Balş, care nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule iar autoturismul condus de cel în cauză, ar fi avut montate plăcuţe cu număr fals de înmatriculare. De asemenea, tânărul figura în izolare la adresa de domiciliu din Balş, din data de 23 mai”, anunţă reprezentanţii Poliției Dolj

Potrivit unor surse locale, tânărul le-a spus poliţiştilor că şi-a asumat aceste riscuri pentru a-şi vizita iubita. Judecătorii l-au trimis pentru 30 de zile în spatele gratiilor, în arest preventiv.

Citește și:

Cozmin Gușă, profeția care ar putea răsturna total scena politică! Candidatură-bombă pentru Marcel Vela

Se rupe lanțul de iubire dintre PNL și USR. Guvernul Orban tot mai singur și fără sprijin în Parlament

Scandal de proporții pe piața medicamentelor! Nume grele precum Gigi Becali și Streinu Cercel implicați în importul de medicamente din Rusia

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare