sursa foto:  agerpres.ro

S-au limpezit apele la PNL? Virgil Guran: ‘Sper să nu mai trăim niciodată ceea ce a fost la Romexpo și să fim un partid unit, liniștit, să știm să ne concurăm între noi cu eleganță’

Preşedintele PNL Dâmboviţa, Virgil Guran, a afirmat, vineri, la prezentarea candidaturii sale pentru funcţia de vicepreşedinte al partidului pe probleme de apărare, că erau „ape tulburi în PNL” şi speră ca partidul să fie „unit şi liniştit”, menţionând că va rămâne în formaţiune indiferent de rezultatul votului.

„Ultima dată când v-am vorbit, acum un an, erau ape tulburi în PNL şi sper să nu mai trăim niciodată ceea ce a fost la Romexpo şi să fim un partid unit, liniştit, să ştim să ne concurăm între noi cu eleganţă, aşa cum am văzut şi astăzi. În momentul de faţă este linişte şi cred că toată lumea a înţeles că, de fapt, în politică, trebuie să priveşti lucrurile într-o anumită ordine: prima dată trebuie să ţinem la ţară, după aceea la partid şi ultima dată la un om, apropo de plecatul după un om sau rămasul împreună cu Partidul Naţional Liberal”, a spus Virgil Guran, la reuniunea Consiliului Naţional, referindu-se la plecarea din PNL a fostului preşedinte Ludovic Orban.

Guran a spus că nu face promisiuni, menţionând că opiniile primarilor au o importanţă deosebită în partid.

El a susţinut că va rămâne în PNL, indiferent de rezultatul votului.

„Trebuie să facem de aşa natură încât lucrurile să se mişte şi am mare încredere în noul preşedinte Nicolae Ciucă, în secretarul general Lucian Bode şi în echipă şi vă spune un om care a criticat şi s-a opus când a avut ceva de spus. Am mare încredere că o să fie aşa cum trebuie. Şi cred că toţi le cerem să nu ne dezamăgească şi să ne ducă acolo unde trebuie să ajungem. (…) Indiferent de rezultatul votului de astăzi, atât pot să vă promit, voi rămâne alături de dumneavoastră, voi rămâne în PNL acelaşi om care crede în idealurile noastre, crede în PNL, crede în colegialitate, crede în primari şi crede că vom avea o victorie împreună”, a adăugat Guran.

La Consiliul Naţional al PNL candidează pentru funcţia de vicepreşedinte pe probleme de apărare Virgil Guran şi primarul oraşului Constanţa, Vergil Chiţac. Iniţial, şi-au anunţat candidaturile pentru această funcţie şi Ben Oni Ardelean şi Sorin Moldovan, însă aceştia s-au retras cu puţin timp înainte de vot, conform agerpres.ro

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare