sursa foto:  idevice.ro

S-au tras focuri de armă pe străzile Capitalei! După un apel la 112, Poliția a efectuat 3 perecheziții și a găsit pistoale și topoare

Scene ca-n Vestul Sălbatic pe străzile Capitalei! Poliția Capitalei a efectuat astăzi trei percheziții la domiciliile unor membri de clan din Sectorul 6.

În urma perchezițiilor, s-au găsit pistoale și topoare, precu și alte obiecte contondente.

„La această oră, poliţişti ai Secției 21 din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 6, au pus în aplicare trei mandate de percheziţie, în Bucureşti, într-un dosar privind săvârşirea infracţiunilor de tulburarea ordinii publice, lovire sau alte violențe și amenințare.

La data de 18 iulie a.c., Secţia 21 Poliţie a fost sesizată, prin sistem 112, de către o femeie de 44 de ani, cu privire la faptul că, în jurul orei 23.30, în timp ce se afla la adresa de domiciliu, o rudă însoțită de mai multe persoane au provocat un scandal, pe fondul unor divergențe mai vechi.

De asemenea, femeia reclama că una dintre persoane, folosind un pistol tip airsoft l-ar fi împușcat pe un membru al familiei, provocându-i răni superficiale.

Ulterior, la data de 20 iulie a.c., femeia reclama că același bărbat ar fi lovit-o pe fiica ei cu palma. Bănuitul nu a fost găsit la adresă în niciuna dintre cele două situații, împotriva acestuia fiind emis un ordin de protecție provizoriu valabil pe o perioada de 5 zile.

În cursul acestei dimineți au fost puse în executare trei mandate de percheziție domiciliară, trei dintre persoanele implicate fiind conduse la audieri. În urma perchezițiilor efectuate au fost identificate și ridicate mai multe pistoale, precum și alte obiecte contondente.

Cercetările sunt continuate de polițiștii Secției 21, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 6, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tulburarea ordinii publice, lovire sau alte violențe și amenințare.

Facem precizarea că punerea în mişcare a acţiunii penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate, în nicio situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie”, transmite Poliția Capitalei.

Vezi și Marea reformă promisă de Lucian Bode la Ministerul de Interne mai așteaptă! Concurs cu un singur candidat pentru șefia IPJ Olt

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare