sursa foto:  hotnews.ro

Să trăim bine! Divele sexy angajate de PSD să reformeze România pe banii noștri. Cine sunt politicienii din spatele lor

În România va curge lapte și miere! Vom avea spitale super dotate, iar pensionarii se vor umple de bani. Studenții vor primi burse peste burse, iar tinerii angajați vor fi remunerați de două ori mai mult decât cei care-și petrec trei sferturi din viață prin birouri.

Cam așa suna pe scurt programul de guvernare al PSD. Pentru a putea fi pusă în practică asemenea minunție, asemenea comoară descoperită de Liviu Dragnea cu sprijinul lui Darius Vâlcov, inspirat probabil de tablourile din pereți, era nevoie de angajate profesioniste, care să pună serios osul la treabă.

Așa că politicienii social – democrați n-au stat prea mult pe gânduri și și-au instalat în funcții importante în stat reformatoarele.

Garantat Dragnea – la Hidroelectrica

Au început cu Andreea Lambru. Numele ei este legat de cel al mai multor politicieni importanți, care au ajutat-o să urce în carieră. În 2014, presa tabloidă a sugerat că neliniștita tânără ar fi avut o relație și cu Liviu Dragnea, acualul președinte al PSD. Apoi imediat a fost instalată secretar general adjunct al Guvernului Ponta. Și în Guvernul Grindeanu a ocupat aceeași funcție și bonus a fost înscăunată și în consiliul de administrație al Hidroelectrica, celebra companie care abia a reușit să reintre în normal după o lungă insolvență. La capitolul performanțe în educație, domnișoara născută în 1985 nu s-a prea remarcat, în schimb iată ce CV impresionant are.

 

Tablourile din pereții lui Vâlcov – direct la CFR

Larisa Popa, fosta Miss Univers este preferata lui Darius Vâlcov. Tot absolventă de Spiru Haret, tânăra de 30 de ani l-a impresionat până la lacrimi pe secretarul de stat în Ministerul Agriculturii, Alexandru-Dănuț Potor care a angajat-o imediat consilier personal.

Cu experiență relevantă, lucrând anterior într-un salaon de înfrumsețare, domnișoara de 30 de ani a fost trimisă și să reformeze compania de stat Telecomunicații CFR SA din postura de administrator.

Vezi și Pe banii noștri! Diva sexy salariu uriaș la ASF – vezi detalii care te vor enerva la culme

Adică, la fel ca și colegele sale, poate face două joburi deodată. Și trei dacă vor neuronii ei. Larisa este și martor în dosarul Vâlcov, fiind și proprietara unei galerii de artă despre care procurorii DNA cred că îi aparține politicianului iubitor de tablouri ascunse prin pereți.

În biki, șefă peste toți funcționarii publici

Continuăm cu Andreea Arcan Apostol care la 27 de ani a fost învestită șefă peste toți funcționarii publici din România, adică vicepreședinte în cadrul Agenției Naționale a Funcționarilor Publici (ANFP), funcție cu rang de secretar de stat. Cu ea lucrurile sunt un pic mai simple. Mama ei este senator PSD de renume, Emilia Arcan, iar fiica ei merita un post pe măsură după ce a prezentat meteo la Kanald D în sutien și bikini, în speranța că va fi angajată la postul turc de televiziune. Cum turcii nu au vrut-o, nu-i problemă. Are statul român resurse nebănuite.

Vezi și EXCLUSIV! Cum s-a resimțit criza politică din România la Bruxelles și cine este de vină că suntem repetenți la fonduri europene

Am continua lista divelor cu care PSD vrea să reformeze România, dar ne este teamă să nu vă crească totuși tensiunea atât de mult chiar în weekend. Așa că mai lăsăm și pentru altă dată, mai ales că acesta este doar începutul.

Dar în cazul în care vă întrebați, AICI SUNT BANII DUMNEAVOSTRĂ!

TAGS

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similareNu uitaţi să daţi „Like”. În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.