sursa foto:  digi24.ro

Șantajul făcut de USR-PLUS la Florin Cîțu! Demiterea ministrului Transporturilor, Cătălin Drulă, ar însemna ruperea Coaliției

După scandalul de la CFR Călători, premierul Florin Cîțu a încercat să-l forțeze pe ministrul USR-PLUS al Transporturilor, Cătălin Drulă, să-l demită pe Ovidiu Vizante, directorul CFR Călători.

Cum Drulă a refuzat, Florin Cîțu i-a fluturat prin față execuția bugetară de la Transporturi, care, în opinia liberalilor, a lăsat de dorit.

Practic, premierul l-a amenințat voalat cu remanierea pe șeful Transporturilor.

În replică, USR-PLUS a ieșit la atac, dat fiind că, potrivit unor surse ale Adevărul, Drulă este, în momentul de faţă, ministrul cel mai bine ancorat în partid, fiind susţinut de ambele tabere din formaţiune.

Conform sursei citate, susţinerea din partid este evidenţiată şi de declaraţia liderului USR-PLUS Buzău, Emanuel Ungureanu, care a precizat, săptămâna trecută, că o eventuală demitere a lui Drulă ar echivala cu ieşirea partidului său de la guvernare.

Vezi și Polițiștii cer demisia Guvernului PNL-USR-PLUS-UDMR, după declarația lui Dan Barna: ‘Constatăm cu stupoare că este pe altă lume’

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare