sursa foto:  mai.gov.ro

E iar scandal mare între Poliția Locală și Poliția Română! Planul lui Marcel Vela, aruncat în aer!

Scandal mare izbucnit din nou între Poliția Română și Poliția Locală! Planul ministrului de Interne, Marcel Vela, pare să fie spulberat.

Concret, șeful Internelor a ordonat rebranduirea mașinilor Poliției Naționale pentru ca acestea să fie diferite de cele ale Poliției Locale.

Vezi și EXCLUSIV Marcel Vela a început marea rebranduire a Poliției Române! Au fost trimise în misiune!

Ei bine, la Baia Mare, Poliția Locală și-a achiziționat 8 autoturisme colantate după un nou model.

Sindicaliștii apreciază că acest nou model al Poliției Locale Baia Mare va induce din nou în eroare comunitatea, dinamitând planurile lui Marcel Vela.

„Ministrul Vela, primar la origine, ne spunea despre deosebita reformă pe care a gândit-o și care va începe prin schimbarea denumirii Poliției Române în Poliție „Națională” pentru a nu mai fi încurcați cu Poliția Locală.

Adică o instituție cu o istorie de 200 de ani își va schimba numele în locul uneia care este aservită primarilor și intereselor lor, apărută ca denumire în 2010, și care s-ar impune să revină la denumirea inițială de „Corpul gardienilor publici”.

Acum, după intens mediatizata „rebrenduire” a Poliție Române, care a constat în aplicarea unui nou model de colant, primarii se grăbesc să copieze grafica și uniforma pentru a continua să inducă în eroare comunitatea. Mai jos e „noul” model al Poliției Locale Baia Mare „gândit” de primarul Cherecheș.”, spune Europol.

Și Marian Godină a comentat în stilul caracteristic

Noile mașini de poliție au fost rebranduite pentru a se face o diferență mai clară între Poliția Română și Poliția Locală.
Ah, stai…
🤣”, a scris Godină, pe Facebook.

Vezi și EXCLUSIV Dezvăluire-bombă a Ecaterinei Andronescu: ‘Am lăsat semnate două proiecte de circa 100 de milioane de euro’

Ultima noapte de interimat a lui Marcel Ciolacu. Cine îi dă asigurări că va fi votat președintele PSD

Sume uriașe pe lângă salariu! Cine sunt românii care vor primi mai mulți bani

 

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare