sursa foto:  facebook

Scandal între USR și PNL! Un primar protestează în strada față de decizia prefectului: Toate audiențele le voi ține aici

Primarul municipiului Câmpulung Muscel, Elena Lasconi, a transmis pe pagina sa de facebook că în semn de protest împotriva prefectului pentru blocarea lucrărilor pe bulevardul Pardon , toate audiențele le va ține în stradă, chiar pe acel bulevard.

 

 

 

„Cel mai rău lucru care s-a întâmplat în Câmpulung după falimentul ARO!

În semn de protest împotriva prefectului pentru blocarea lucrărilor pe bulevardul Pardon , toate audiențele le voi ține aici, chiar pe bulevard.

În felul acesta vreau să atrag atenția lumii de mârșăviile politice din Argeș.

Prefectul este de rea credință, minte în numele partidului care l-a cocoțat în funcție. Nu m-ar deranja prea tare minciunile și gargara politică dacă aș fi eu partea vătămată, pentru că știu în ce am intrat și pot să duc.

Problema e că suferă o comunitate întreagă și pentru că e vorba de oamenii pe care cu onoare îi reprezint, Protestez! Iar genul acesta de încercări de intimidare mă încurajează și mai mult să merg înainte. Câmpulung merită! România merită!

Luna aceasta urma să se termine lucrările. Prefectul știa. I-am spus personal. S-a grăbit să ne dea în judecată în condițiile în care avea o jumătate de an la dispoziție conform legii. Mai mult, în calitatea sa de prefect este și mediator. Știind că e vorba de un proiect prioritate zero pentru Câmpulung nu a făcut niciun efort de a pune la aceeași masă părțile implicate.

 

Cred în justiție și în Dumnezeu. Cât despre marionete politice, prefer să le ignor. Minciunile nu au viață lungă și oamenii nu sunt proști, așa cum crede vechea clasă politică.

Nimeni nu ne va putea lua spiritul și integritatea.

Și aș vrea să-i amintesc prefectului liberal că unul dintre liberalii adevărați care le-a creat brandul de partid, Gheorghe Brătianu a murit în închisoare luptând pentru valorile liberale, refuzând să facă compromisuri cu comuniștii. Nu ca acum. Ei semnalizează dreapta, dar au virat-o la stânga, iar rezultatul e România zilelor noastre.

Brătianu spunea: “Numai ce se înalţă cu trudă, prin jertfă, cu nenumarate greutăţi, are un înţeles şi un rost de durată.”

Drumul greu e calea dreaptă, atât individual cât și ca popor. Merg pe el cu capul sus și cu speranța că România se schimbă în bine de aici, din Câmpulung”, a transmis primarul Elena Lasconi pe facebook

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare