sursa foto:  tvr.ro

Scandal monstru la TVR! Noul șef ‘măcelărește’ vedetele postului- Cine trece pe margine

Fostul președinte al TVR, Alexandru Sassu s-a întors în funcția de producător general și a început să taie din producțiile care chiar aduceau plus valoare postului. Acesta este acuzat că în trecut ar fi provocat gaura uriașă de peste 50 de milioane de euro în bugetul postului.

Printre vedetele sacrificare se numără Iuliana Tudor, cea considerată imaginea simbol a TVR, Monica Ghiurco, care prezenta o emisiune economică extrem de interesantă și Claudiu Lucaci.

„Prima măsură luată acum a fost suspendarea emisiunii ”Vedeta populară”. Motivul care a dus la o asemenea decizie ar fi că sunt blocate achizițiile pe partea de „etno”, însă acesta este doar un pretext. În realitate, surse din TVR susțin că ar fi vorba despre… cu totul altceva”, spun jurnaliștii de la CanCan.

„Trăiesc cea mai tare poveste pentru simplul motiv că e a mea! E viaţă, e una singură şi e numai a mea! Cine sunt?! Cea din ochii părinţilor mei, cea din ochii bunicii, cea din ochii bărbatului care mă iubeşte, cea din ochii oamenilor care mă privesc şi ascultă, cea din ochii prietenilor, cea din ochii copilului meu şi, dincolo de lume, cea din ochii mei, pe care am grijă s-o pot privi zilnic în ochi fără remuşcări. Când Televiziunea m-a găsit şi m-a furat de pe peronul unei gări am trăit cel mai frumos vis. Aşteptam să mă trezesc, dar povestea continuă melodic, infinit, ca la Wagner. Şi nu m-am mai trezit de atunci! Câte aveau să mai vină! Fabulos! Televiziunea mă răscoleşte şi nu mă lasă să dorm noaptea, îmi cere mereu mai mult şi mai bun, mă obligă la reinventări permanente, îmi cere puţină nebunie, îi place să ne-nţelegem din priviri şi câte altele”, este prezentarea Iulianei Tudor, pe site-ul TVR care continuă să o promoveze ca pe vedeta simbol a postului național de televiziune.

Vezi și:

Vești bune pentru români! Schimbare majoră făcută de Banca Transilvania

Vești pentru șoferi! Ce se întâmplă cu înmatricularea auto

Mare atenție! Se schimbă vârsta de pensionare pentru mii de români- Vezi dacă ești vizat

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare