sursa foto:  tvr.ro

Scandal de proporții la TVR: O cunoscută prezentatoare a fost dată în judecată

Scandal de proporții între Televiziunea Română și o fostă prezentatoare a postului. Aceasta a fost dată în judecată de foștii săi șefi și totul se va muta, din nou, la tribunal.

Este vorba despre prezentatoarea Gianina Corondan, care a fost concediată în urmă cu cinci ani. Lupta dintre prezentatoare și postul național este mai veche, aceasta s-a mai judecat și în trecut cu foștii șefi.

Gianina a acuzat că ar fi fost dată afară fără un motiv întemeiat, dar a pierdut lupta. Deși se părea că s-au calmat apele, vedeta a fost dată în judecată, zilele trecute, scrie spynews.

Televiziunea publică îi solicită acesteia să returneze o sumă importantă. Dosarul a fost înregistrat la Judecătoria Sectorului 3, iar primul termen va avea loc pe 13 aprilie.

În 2013, când a fost disponibilizată, Gianina Corondan a explicat, într-o scrisoare publică, faptul că a fost opţiunea ei să nu participe la procesul organizat de TVR pentru selecţia angajaţilor, care s-a făcut într-o manieră „primitivă, ca abordare şi credibilitate”.

„Mă aflu pe lista de disponibilizaţi nu pentru că nu am trecut testele, ci pentru că eu nu m-am prezentat la selecţie, în cunoştinţă de cauză. Regulamentul spunea că cei care nu se vor prezenta vor fi incluşi în mod automat pe lista celor disponibilizaţi. Mi-am asumat alegerea, deşi cunoşteam consecinţele. Şi nu am fost singura”, spunea Gianina Corondan.

Vezi și EXCLUSIV! DNA aruncă BOMBA! „Informația este FALSĂ!”

Investiție de sute de milioane de lei: O companie românească construiește o nouă termocentrală

Acum s-a aflat! Cui i-a trimis bani milionara Israela Vodovoz, cu doar o săptămână înainte de a muri

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare