sursa foto:  b1.ro

Acum s-a aflat! Cui i-a trimis bani milionara Israela Vodovoz, cu doar o săptămână înainte de a muri

Vineri, 9 martie, fosta balerină Israela Vodovoz a fost găsită decedată în propria casă. Avea 70 de ani. Milionara a devenit cunoscută în lumea mondenă prin prisma relației pe care a avut-o cu Liviu Arteni, un bărbat mult mai tânăr decât ea.

În urmă cu 10 ani, nunta Israelei cu Liviu a ținut prima pagină a tabloidelor. Ulterior, cei doi au divorțat în secret. Cu toate acestea, „Boieroaica” a ținut legătura cu fostul soț.

Vezi și Suma este FABULOASĂ! Ce avere ar fi avut, de fapt, milionara Israela Vodovoz, găsită decedată vineri

Mai mult, conform surorii lui Liviu Arteni, Israela i-a trimis bani fostului soț, cu doar o săptămână înainte de a trece la cele veșnice.

„Țineau legătura în permanență. Era hotărâtă să se ducă acolo pentru că era clima mai bună. Liviu a spus că nu vine în România pentru că știe că vin copiii să o ia să o înmormânteze în Israel, că nu ar avea de ce. Nu o să vină. El a spus că nu vrea nimic din averea Israelei. Israela îl monitoriza permanent pe Liviu. Israela i-a trimis bani cu o săptămână înainte de a muri, ea prefera să nu-și mai ia medicamente ca să-i trimită lui,” a spus sora lui Liviu Arteni, pentru Antena Stars.

Vezi și Dezvăluire incendiară a Olguței Vasilescu! Cui i-a dat peste nas și de ce

Bomba din Guvern! Minciuna populistă despre salariile medicilor! Ce le-a ascuns Guvernul românilor

Mega – surpriză! Ce job are acum Irina Tănase, iubita lui Dragnea

(DOVADĂ VIDEO) Lovitură de TEATRU! Kaufland face publice IMAGINILE care răstoarnă situaţia

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare