sursa foto:  Facebook

Dezvăluire incendiară a Olguței Vasilescu! Cui i-a dat peste nas și de ce

Ministrul Muncii, Lia Olguța Vasilescu, a făcut o dezvăluire incendiară pe rețelele de socializare. Potrivit șefei Muncii și Justiției Sociale, aceasta a avut o întrevedere la nivel înalt, în cadrul căreia a discutat despre situația economică a țării.

Vasilescu a anunțat că, marți, s-a întâlnit cu delagația Fondului Monetar Internațional, cu care a vorbit despre piața muncii. În cadrul acestei întâlniri, ministrul Muncii le-a reproșat mai-marilor FMI că, în 2017, au prognozat pentru România o creștere economică de doar 3,4% și un deficit de peste 4%, prognoză ce până la urmă s-a dovedit a fi falsă.

Totuși, respectivul subiect fost speculat la maximum de Opoziție, care l-a folosit ca „muniție” și a atacat Guvernul PSD-ALDE, spunând că și-a construit bugetul pe estimări nerealiste.

„Întâlnire cu delegația FMI, cu discuții despre piața muncii. Anul trecut, somajul a atins minimul istoric de după revoluție, iar tendința de creștere a numărului de locuri de munca se păstrează și anul acesta, fiind cu peste 16.000 noi contracte de munca in plus, in primele doua luni ale anului. Continuam, de asemenea, sa creștem, anual, salariul minim pe economie, așa cum a crescut de la 1.250 de lei la 1.900 lei, in doar un an.

Am reamintit delegației FMI și ca, anul trecut, prognozau pentru România o creștere economică de doar 3,4 la suta și un deficit de peste 4 la suta, ceea ce i-a făcut pe parlamentarii de opoziție sa declame ca am construit bugetul pe estimări nerealiste. In realitate, creșterea economică a fost de 7 la suta, iar deficitul de 2,98 la suta”, scrie Olguța Vasilescu, pe Facebook.

Vezi și Bomba din Guvern! Minciuna populistă despre salariile medicilor! Ce le-a ascuns Guvernul românilor

Mega – surpriză! Ce job are acum Irina Tănase, iubita lui Dragnea

(DOVADĂ VIDEO) Lovitură de TEATRU! Kaufland face publice IMAGINILE care răstoarnă situaţia

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare