sursa foto:  click.ro

Scandal uriaș! Plângere penală împotriva șefului Casei de Pensii, Daniel Baciu! Legea care prevede pensionarea cu 13 ani mai devreme nu se aplică

Este un scandal uriaș în spațiul! Minerii din Gorj acuză că legea care prevede pensionarea cu 13 ani mai devreme nu se aplică.

Astfel, aceștia amenință că vor depune plângere penală împotriva șefului Casei Naționale de Pensii Publice (CNPP), Daniel Baciu.

Este scandal între minerii din Gorj şi preşedintele Casei Naţionale de Pensii pe legea care prevede pensionarea acestei categorii cu 13 ani mai devreme. Deşi legea există, Casele de Pensii nu o pun în aplicare pe motiv că ea trebuie îmbunătăţită, scrie Antena3.ro.

Conform sursei citate, în tot acest timp, dosarele de pensii ale minerilor sunt blocate fără să li se dea un răspuns. Astfel, sindicatele din minerit au anunţat că depun plângere împotriva lui Daniel Baciu pentru nerespectarea legii.

100 de oameni au protestat în fața Prefecturii Gorj

Peste 100 de oameni s-au strâns în fața prefecturii din Gorj, nemulțumiți de faptul că legea care prevede pensionarea cu 13 ani mai devreme nu este aplicată.

Revoltați că nu au reușit să ajungă la nicio soluție, minerii au anunțat că îl vor da în judecată pe directorul Casei Naționale de Pensii.

La rândul său, Daniel Baciu, directorul Casei de Pensii a declarat faptul că își dorește și va încerca să rezolve această problemă care devine o criză socială.

Aproximativ 900 de angajați ai complexului energetic Oltenia îndeplinesc la acest moment condițiile de pensionare.

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare