sursa foto:  sharethis.ro

Scandalul pensiilor speciale scoate la iveală lucruri șocante! Ce angajat al MAI s-a pensionat la 42 de ani și are o pensie de 130 de milioane

Se pare că surprizele se țin lanț de când Guvernul Tudose a decis să taie pensiile speciale, iar acest scandal nu a făcut decât să scoată la iveală în ce buzunare se duc banii românilor. Noua decizie a fost urmată de un val de cereri de pensionare. Cel mai șocant a fost episodul în care secretarul de stat Cornel Gabriel Ciocoiu (45 de ani), a fost reangajat după ce a fost trecut în rezervă cu grad de general și o pensie lunară de peste 13.000 lei. 

Se pare că acest caz nu este singurul. Violeta Vijulie, o membră a partidului liberal a postat pe Facebook o informație potrivit căreia, Irina Alexe, o fostă angajată MAI, a ieșit la pensie la vârsta de 42 de ani și se bucură de un venit la care mulți visează.

Aceasta are un venit de 130 de milioane vechi și se pare că face parte din cunoscuta platformă a lui Cioloș, România 100.

Potrivit B1, Irina a devenit cel mai tânăr chestor (grad profesional echivalent celui militar de general cu o stea), la vârsta de 35 de ani, iar la 42 de ani aceasta s-a pensionat, fiind trecută în rezervă.

Vezi și La ce minister este secretar de stat pensionarul de 43 de ani care încasează lunar circa 5.000 de euro

Mutare hotărâtoare a Băncii Transilvania, de la 1 august! Toți clienții băncii trebuie să afle

EXCLUSIV! Capcanele ascunse din spatele apartamentelor noi! Ce nu ne spun dezvoltatorii

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare