sursa foto:  cugetliber.ro

Scenă fără precedent! Un jandarm a fost scos din mașină cu forța de trei indivizi și luat la bătaie! Soția sa a fost martoră la întreaga scenă

Scene fără precedent pe străzile din România! Un jandarm, aflat în timpul său liber, a fost scos din mașina pe care o conducea și luat la bătaie de trei indivizi.

Scena a avut loc în orașul Horezu, județul Vâlcea. Jandarmul din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Vâlcea se afla în timpul liber.

Alături de el, era soția sa, informează Curierul de Vâlcea. De altfel, femeia a fost cea care le-a scris jurnaliștilor vâlceni și le-a trimis și probe pentru a demonstra incidentul.

Foto: Curierul de Vâlcea

„Autovehiculul condus de soțul ei, jandarm în cadrul IJJ Vâlcea, a fost oprit de o mașină de teren, din care s-au coborât trei bărbați. Aceștia l-au scos pe jandarm din mașină și l-au bătut, deși i-au văzut uniforma în autovehicul (el se afla atunci în timpul liber).
Spre norocul ei, dacă mai putem spune așa, femeia a reușit să filmeze incidentul și ne-a trimis video-ul”, scriu jurnaliștii vâlceni.

E-mail-ul trimis de soția jandarmului:

„Bună seara! Sunt din localitatea Horezu, județul Vâlcea și în cursul zilei de ieri 28.01.2023, în timp ce ma aflam în trafic cu soțul meu, pe strada principală care traversează zona centrală a orasului Horezu, trei indivizi cu o mașină de teren ne-au blocat în trafic și au coborât și l-au lovit pe soțul meu cu pumnii și picioarele în zona capului, feței și abdomenului, ne-au distrus luneta la mașină și chiar dacă au văzut ca soțul meu este jandarm în cadrul Inspectoratului de Jandarmi Vâlcea, au văzut uniforma dar era în timpul liber, aceștia nu s-au oprit, erau cunoscuți cu antecedente penale.

A fost chemata Politia și s-a întocmit dosar penal de tulburarea ordinii publice, lovire și distrugere. Va rugam sa faceți publice aceste informații pentru a atentiona instituțiile statului ca s-a ajuns prea departe în România. Va atașez video cu evenimentul”.

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare