sursa foto:  adevarul.ro

Scenariu halucinant! De ce nu ar vrea Klaus Iohannis să o numească pe Olguța Vasilescu la șefia Ministerului Dezvoltării

Ipoteză total halucinantă în scandalul dintre președintele Klaus Iohannis și Olguța Vasilescu! Primarul Focșaniului, Cristi Misăilă (PSD), a afirmat, la televiziunea locală Atlas TV, că președintele Klaus Iohannis refuză să-i numească în funcția de ministru pe Lia Olguța Vasilescu și Mircea Drăghici pentru că nu este „un conducător ortodox”, spre deosebire de cei doi membri PSD.

„Din nefericire, în 2018, când ar fi trebuit să serbăm Centenarul Marii Uniri, în loc să fim marcaţi de o unitate şi o solidaritate, aşa cum ar fi în orice popor civilizat, am fost marcaţi numai de momente de dezbinare şi parcă mai mult ca oricând mulţi cetăţeni rău intenţionaţi din afara ţării şi din interiorul ţării, pornind de la cel mai înalt nivel al conducerii acestei ţări, au încercat doar să ne dezbine. Iată că suntem într-o situaţie total neplăcută, să ajungem să avem o guvernare ciuntită şi nici în acest moment să nu avem în două ministere extrem de importante miniştri pe post din considerente mai puţin ortodoxe. Pentru că nu avem un ortodox care să ne conducă, deşi suntem un popor ortodox”, a declarat Cristi Misăilă, potrivit Realitatea de Vrancea.

Vezi și Acum s-a aflat! Klaus Iohannis o poate refuza din nou pe Olguța Vasilescu – Documentul care o poate lăsa în afara Guvernului

Primarul din Focșani nu este la prima declarație halucinantă. Anul trecut, el a susținut că românii din Diaspora se întorc în țară pentru că PSD a crescut nivelul de trai.

Numirea unor titulari în fruntea celor două ministere este o saga care durează de cel puțin două luni. Problemele au apărut odată cu remanierea guvernamentală a guvernului Dăncilă, din luna noiembrie, când președintele a refuzat să semneze decretele de numire a noilor miniștri pentru Dezvoltare Regională și Transporturi.

Inițial, pentru aceste posturi au fost propuși Ilan Laufer, respectiv Lia Olguța Vasilescu, fost ministru al muncii în Cabinetul Dăncilă I.

După ce președintele a refuzat aceste propuneri, Viorica Dăncilă, susținută printr-o decizie a conducerii PSD, i-a propus pe Mircea Drăghici, trezorierul PSD, la Transporturi și pe Lia Olguța Vasilescu la Dezvoltare Regională. Președintele a respins din nou dosarele, invocând motive de legalitate – lipsa unor documente din dosar.

Vezi și Guvernul a decis! Milioane de români beneficiază gratuit de aceste servicii

Toți românii trebuie să știe acest lucru! Se vor da tichete în valoare de 450 de lei

Atenție, români! A fost introdusă o nouă taxă în România

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare