sursa foto:  digi24.ro

Scene de groază în Brașov. Un jandarm a fost ucis, iar un pompier și un alt tânăr au fost înjunghiați. Criminalul a încercat să se sinucidă

Crimă șocantă în curtea unei case din Braşov. Un jandarm din localitate a fost omorât, iar un pompier şi un alt tânăr au fost înjunghiaţi de criminal, după o ceartă pentru o datorie de câteva mii de euro.

 

Totul s-a întâmplat noaptea trecută. Mai mulţi tineri, printre care şi jandarmul şi pompierul, consumau băuturi alcoolice. După crimă, suspectul a fost găsit într-o baltă de sânge, lângă blocul în care locuia

La un moment dat, unul dintre tineri a scos un cuţit şi a început să îi înjunghie pe trei dintre cei aflaţi în curte. Astfel, un jandarm în vârstă de 39 de ani a fost înjunghiat şi a murit, iar un pompier şi un alt tânăr au fost grav răniţi şi au fost transportaţi de urgenţă la spital.

Criminalul a plecat apoi spre casă, iar în apropierea blocului în care locuia a decis să îşi pună capăt zilelor şi şi-a tăiat venele de la ambele mâini. El a fost găsit într-o baltă de sânge şi transportat de urgenţă la spital.

Potrivit unor surse, totul ar fi pornit de la o datorie de aproximativ 5000 de euro.

Măcel în curtea unei case din Braşov, jandarm omorât pentru o datorie

Pe timpul nopții, poliţiştii din Brașov au fost sesizati cu privire la faptul că, în urma unui conflict izbucnit pe fondul consumului de băuturi alcoolice, un bărbat i-a agresat pe alți 3 bărbați, aplicându-le mai multe lovituri cu un cuțit.

După săvârșirea faptei, autorul a plecat de la fața locului (curtea locuinței uneia dintre victime) și s-a deplasat în apropierea blocului în care locuiește, unde și-a tăiat venele de la ambele mâini.

În urma leziunilor suferite, una dintre victime (bărbat în vârstă de 39 de ani, jandarm din Braşov), a decedat.

Agresorul, în stare de inconștiență și celelalte 2 victime (dintre care una pompier) au fost transportate la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale. 

Din verificările efectuate, a rezultat că agresorul s-a deplasat la imobilul în care se aflau cei 3 bărbați pentru a discuta cu unul dintre aceștia în legătură cu restituirea unei sume de bani, pe care primul i-o împrumutase„, se arată într-o informare a Poliţiei, conform antena3.ro.

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare