ion tiriac 1

sursa foto:  Bugetul.ro, Pixabay, Facebook

Schema prin care Ion Țiriac se umple de bani cu blocurile de la „Stejarii”. Apartamentele din complex nu pot fi cumpărate

Cei care sunt în căutarea luxului, au oportunitatea să își îndeplinească visul chiar în țara noastră. Pentru acest lucru, doritorii trebuie să scoată lunar câteva mii de euro.

Complexul rezidențial Stejarii, care aparține milionarului român, Ion Țiriac, oferă un loc de vis, însă la preț de standarde de peste hotare. În cartierul rezidențial construit de Ion Țiriac, la ieșirea din București, înconjurat de Pădurea Băneasa, în care a investit peste 200.000 de milioane de euro, se găsesc peste 480 de apartamente de lux. Cum luxul se plătește, prețurile în cartierul lui Ion Țiriac nu sunt deloc de neglijat.

Pentru a te bucura o lună de lux și opulență este nevoie să scoți din buzunar peste 3.000 de euro. 2.750 de euro este costul unui apartament de trei camere, preț la care se adaugă pe lună și 250 de euro bani de întreținere. Pe de altă parte, dacă vrei să și beneficiezi de tot ce pune afaceristul la dispoziție, atunci prețul crește cu mult. Un abonament pentru a face parte din club costă anual între 1.500 și 3.300 de euro, în funcție de pachetul ales, la care se adaugă, dacă nu stai la complexul lui Țiriac, ci doar vizitezi pentru ce pune la dispoziție, și o taxă de înscriere de 700 de euro.

Citește și: Este cel mai bogat om din România, dar a apelat la fonduri europene pentru a-și pune panouri fotovoltaice. Ion Țiriac se pregătește să dea un nou boom imobiliar!

Proprietățile lui Ion Țiriac nu se vând ci doar se închiriază

Milionarul român nu dorește să vândă niciuna din proprietățile din cartierul rezidențial, doritorii fiind nevoiți să închirieze dacă țin neapărat să locuiască aici. Ion Țiriac nu-și vinde imobilele, dar le închiriază cu tot cu un pachet de servicii și facilități unice pe piața imobiliară din România și din Europa de Est.

Rezidenții pot beneficia de evenimente tematice, excursii și experiențe exclusiviste, magazine, loc de joacă, parc pentru animalele de companie, asistență tehnică, serviciul de concierge, siguranță și securitate, biciclete, scutere și trotinete electrice de închiriat, spațiu de ședințe, o pădure de jur împrejurul casei și posibilitatea de a practica diverse sporturi, pe o suprafață de 22 de mii de metri pătrați, care a costat 18 milioane de euro, precum: ciclism, înot, tenis, kickboxing, fitness, fitness de grup, balet, karate, squash, arată WowBiz

Vezi și: Ion Țiriac, prea ocupat să-și aducă aminte câte mașini are. Miliardarul a uitat două Ferrari F40, 10 ani, într-un garaj

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare