Cum arată penthouse-ul de 1 milion de euro din Cluj Napoca. Prețurile la locuințe în orașul din Ardeal sunt mereu în creștere

Zilele acestea, un anunț imobiliar din Cluj a început să facă furori. Proprietarul vinde un penthouse cu 7 camere pentru 1.090.000 de euro! Suma este colosal de mare, ținând cont că la prețul acesta poți cumpăra o vilă întreagă în București și să-ți mai rămână și bani.

Anunțurile imobiliare din Ardeal sunt un adevărat „deliciu” pentru internauți. De la „celebra” garsonieră de 11 metri unde mâncai acolo unde îți făceai și baie, noi și noi oferte au început să apară. Odată cu dezvoltarea orașului, prețurile au explodat și pentru chirii, dar mai ales pentru case, ajungând să fie chiar la nivel de occident.

Încă un penthouse „celebru” la Cluj

Proprietatea a fost scoasă la vânzare de o agenție imobiliară care speră să obțină peste un milion de euro pentru proprietar. Suma este colosală și mulți nu fac atât de mulți bani într-o viață, dar cine alege să dea atât de mult… ori își permite, ori este conform zicalei.

Imobilul din Cluj are 200 de metri pătrați utilați și o terasă de 250 de metri! Practic, sunt 7 camere de folosit, iar pentru cine vrea să se mute pe terasă, suficient loc cât să-ți faci un mic camping, să-l închiriezi la Untold.

În anunț se arată că respectivul penthouse este situat în cartierul clujean Bună Ziua, o zonă rezidențială, pentru oameni înstăriți, în care nu intră oricine.

CITEȘTE ȘI: Suma colosală cerută de un proprietar pentru un apartament în Cluj! Surpriza de care au parte cei care doresc să îl cumpere

Ce oferă de un milion de euro?

Răspunsul este greu de spus, dar în anunț scrie că proprietatea din Cluj are 3 dormitoare, o zonă de divertisment, cu echipamente, chiar și propriul lift! De asemenea, în penthouse sunt și spații de lucru și lăudata terasă unde ai tot spațiul să-ți faci grătar, petrecere sau orice ai în minte și încape în 250 de metri.

„Acest penthouse luxos de 200 de metri pătrați utili, completat de o terasă spațioasă de 250 de metri pătrați, oferă o experiența rezidențială impresionantă.

Prin cele 7 camere spațioase acest penthouse oferă o varietate de zone funcționale și de relaxare: 3 dormitoare elegante, spații de living și dining, bucătărie modernă, o zonă de divertisment dotată cu echipamente audio-video de înaltă calitate, spații de lucru.

Accesul în penthouse se realizează cu un lift privat. Terasa expansivă: oferă spațiu pentru relaxare în aer liber, grătar și chiar o zonă de lounge acoperită”, se arată în anunțul de vânzare.

Ce nu au verificat cei de la agenția imobiliară din Cluj este că sunt zeci de anunțuri cu locuințe similare la prețuri mai mici, cu spațiu similar.

CITEȘTE ȘI: Apartamentul din Cluj care costă 424.000 de euro! Dai 5.000 de euro pe metru, dar ce oferă?

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare