sursa foto:  evz.ro

Se anunță un nou mega-protest #Rezist! Mii de oameni vor umple Piața Victoriei!

În acest week-end se anunță un nou protest de amploare al #Rezist! Duminică, 19 mai, se organizează manifestația „Toți pentru Europa”.

În cadrul protestului va avea loc un concert, cu trupele Vama, Omul cu șobolani, Taxi și Emil.

„19 mai e duminică. Ne vedem în Piața Victoriei la Toți pentru Europa ??
Am văzut la Liviu Dragnea că succesul unui miting este asigurat de sute de autobuze care asigură transportul publicului.???
Noi nu avem autobuze. Nu asigurăm transportul. Tu cu ce vii? Și, mai ales, cu cine? Cheamă-ți prietenii!”, anunță „Corupția ucide”.

„Comunitatea Declic organizează, duminică, 19 mai, de la ora 18.00, în Piața Victoriei din București, manifestația ”Toți pentru Europa”. Evenimentul are ca scop motivarea cetățenilor să iasă la vot pe 26 mai, la alegerile europarlamentare, și conștientizarea importanței implicării civice, prin prezența la vot.

În cadrul manifestației va avea loc un concert, cu trupele Vama, Omul cu șobolani, Taxi și Emil. Corul Sound Choir va intona imnul Uniunii Europene, iar Funkoteca va anima atmosfera pentru toți participanții din piață. Toți artiștii participă pro bono la eveniment”, precizează Declic, în cadrul unui comunicat de presă.

În același timp, 4000 de oameni, membri ai comunității Declic, vor realiza o coregrafie specială, pentru a transmite mesajul „România iubește Europa”.

De asemenea, vor urca pe scenă personalități din diferite domenii, fără implicare politică. Printre cei care vor transmite pe scenă un mesaj de mobilizare la vot sunt filosoful Mihai Șora, artistul Tudor Chirilă, actorii Marius Manole și Mihai Călin, jurnalistul Moise Guran, Carmen Uscatu și Oana Gheorghiu de la Dăruiește Viața.

„Ieșim pentru a le spune celor ce încă nu s-au decis să participe la alegeri că de votul lor depinde nu doar viitorul României, ci și al Europei. Manifestăm pentru a încuraja tinerii să iasă la vot. Nu dăm culoare politică manifestației. Însă îi dăm spirit european”, a declarat directorul executiv al Declic, Tudor Brădățan.

Vezi și Ordinul se aplică de azi! Schimbarea care vizează milioane de români

Surpriză pentru mii de angajați! Cine sunt cei care primesc bani pentru prezența la muncă

EXCLUSIV Informații noi de la Poliția Română privind intervenția în forță demarată azi: ‘Doar s-a adus’

 

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare