sursa foto:  epitesti.ro

Se caută bugetari! Mii de posturi, scoase la concurs prin PNRR!

România a primit o primă tranșă pentru Planul Național de Redresare și Reziliență, în valoare de 1,85 miliarde de euro. 

Șefa ANAF, Mirela Călugăreanu, a declarat că Agenția Națională de Administrare Fiscală va primi, prin PNRR, o alocare de aproximativ 356 de milioane de euro.

Mirela Călugăreanu a dezvăluit, la Antena 3, că instituția pe care o conduce are un deficit de 3.000 de persoane și că în anul 2022 intenționează să facă angajări.

Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă reprezintă o provocare pentru Agenţia Naţională de Administrare Fiscală, dar, în egală măsură şi o şansă importantă istorică, pentru că beneficiem de o alocare de aproximativ 356 de milioane de euro, prin care susţinem reformele pe care Agenţia Naţională de Administrare Fiscală le-a gândit de multă vreme, acum avem şi finanţarea necesară, reforme care să contribuie la creşterea veniturilor, ca şi pondere în Produsul Intern Brut, cu 2,5%, numai din perspectiva eficientizării activităţii de administrare fiscală. De asemenea, de reducerea decalajului fiscal, mai ales în zona Taxei pe Valoare Adăugată, de minim 5 puncte procentuale, în perioada de implementare a acestor reforme (…)

Avem 22.000 de angajaţi în prezent şi 3.000 de posturi vacante. La anul intenţionăm să facem angajări. Am vrut şi anul acesta, dar contextul pandemic nu ne-a permis. Direcţia de a management a riscurilor este de interes pentru a putea valorifica toate datele pe care le primim prin interconectarea caselor de marcat pe care le vom primi din factura electronică. Nu pornim de la zero. Veniturile în acest an au fost bune, trendul a fost crescător, şi numai în acest an”, a declarat Mirela Călugăreanu, sâmbătă, în cadrul emisiunii Income Magazine.

Vezi și

EXCLUSIV Kaufland elimină culoarul pentru nevaccinați

Informații esențiale pentru proprietarii de mașini! Cum își pot recupera aceste sume de bani de la stat după vânzarea autovehiculului

Situație dură pentru milioane de români: Vor plăti dublu pentru aceste facturi! De când vor veni primele majorări

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare