sursa foto:  realitateaoltului.ro

Se cutremură total Poliția și Jandarmeria! Vor fi execuții pe bandă rulantă

Se cutremură Poliția și Jandarmeria! Ludovic Orban, premierul desemnat al României, a dezvăluit că vor fi înlocuiți toți șefii din Poliție și Jandarmerie puși politic.

„Trebuie să terminăm cu utilizarea politică a poliției și jandarmeriei pentru apărarea potențaților zilei. Este necesar să abrogăm prevederile recursului compensatoriu prin care au fost eliberați 20.000 de deținuți pe străzi, unde au comis din nou infracțiuni. Serviciul de probațiune trebuie reorganizat pentru a

Trebuie refăcută capacitatea Poliției de a-și exercita misiunea. Toate posturile de conducere din Poliție trebuie să fie ocupate prin concurs, trebuie terminat cu numirile din pix prin care partidele numesc oameni care să le facă diverse servicii. Trebuie schimbate mentalitatea, atitudinea pe care o au în realizarea misiunilor și asigurarea celor necesare pentru realizarea sarcinilor de serviciu”, a declarat Ludovic Orban, conform Știripesurse.ro.

În iunie 2018, la nivelul Ministerului de Interne, din 12.000 de posturi, aproape 2.000 erau ocupate prin împuternicire.

Vezi și

EXCLUSIV Lovitură pentru polițistul local care l-a jignit pe agentul de la Rutieră! Ce i se va întâmpla luni

Ultima mutare în forță pe care o va face Viorica Dăncilă, înainte de votul pe Guvernul Orban! Milioane de români sunt vizați

Alertă pentru șoferi! De la 1 noiembrie 2019, se aplică Ordonanța de Urgență a Guvernului Dăncilă

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare