sursa foto:  gsp.ro

Se rupe Simona Halep de Darren Cahill? Salariul colosal al antrenorului „Reginei Lumii”

Cea mai bună jucătoare de tenis din lume pare a fi la un pas să se despartă de antrenorul său. În timpul finalei pierdute la Cincinnati, între Simona Halep și Darren Cahill au existat mai multe momente tensionate.

Simona Halep a pierdut cea de-a treia finală de la Cincinnati, aceasta a fost învinsă în 3 seturi de Kiki Bertens. Pe parcursul partidei, liderul WTA i-a cerut ajutorul lui Cahill, dar cuvintele antrenorului australian nu au reușit să o ajute.

În timpul on-court coachingului au fost mai multe momente pline de suspans, unde Halep îi făcuse un reproș lui Cahill: „Nu mai aplauda când ratez game-urile!”, i-a spus Simona enervată.

La final, când Simona i-a mulțumit echipei sale, în tribună mai erau doar preparatorul fizic Teo Cercel şi fizioterapeutul Andrei Cristofor, informează Digisport.ro.

Așadar, între Simona Halep și Darren Cahill pare să se fi surpat drumul pentru moment. Bugetul.ro vă prezintă astăzi salariul australianului.

Așa cum anunțau jurnaliștii din România la începutul lui 2018, Darren Cahill are un salariu de aproximativ un milion de euro pe an.

Vezi și SURSE! Lupte grele la vârful PSD! Când i s-ar putea decide viitorul Vioricăi Dăncilă și ce atu are actualul premier

SONDAJ. Lovitură în plin pentru Liviu Dragnea! Ce părere au românii despre noua Lege a pensiilor

Totul despre Ecaterina Andronescu! Ce avere are fostul ministru al Educației

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare