sursa foto:  aktual24.ro

SURSE! Lupte grele la vârful PSD! Când i s-ar putea decide viitorul Vioricăi Dăncilă și ce atu are actualul premier

În ultima perioada s-a vorbit tot mai mult despre înlocuirea premierului Viorica Dăncilă. Fost lider al PSD București și fost ministru al Educației, Ecaterina Andronescu i-a cerut demisia, zilele trecute, liderului PSD, Liviu Dragnea, solicitând, totodată, și înlocuirea prim-ministrului Dăncilă.

Surse apropiate PSD ne-au dezvăluit că se dau lupte grele la vârful PSD, însă Liviu Dragnea pare de neclintit și nu vrea să o înlocuiască pe Dăncilă.

Potrivit surselor Bugetul.ro, soarta Vioricăi Dăncilă se va decide după nunta fiului lui Liviu Dragnea, Ștefan Valentin Dragnea.

„Într-adevăr, sunt mai multe discuții, dar nu e creionat, încă, un posibil înlocuitor al doamnei Dăncilă și până la nunta băiatului (n.r. – nunta lui Ștefan Valentin Dragnea) nu cred că se va întâmpla nimic”, ne-au dezvăluit surse bine informate.

Mai mult, Dăncilă a fost tot timpul loială, iar ăsta e atuul care o ține în scaunul de premier.

„Sunt tot felul de nemulțumiri și de presiuni, dar, pe de altă parte, doamna Dăncilă a fost tot timpul loială și ascultătoare și ăsta e un atu clar. Dacă interesul principal este altul, respectiv loialitatea și corectitudinea față de cineva, atunci toate celelalte trec pe plan secundar”, ne-a mai precizat sursa noastră.

Vezi și SONDAJ. Lovitură în plin pentru Liviu Dragnea! Ce părere au românii despre noua Lege a pensiilor

Totul despre Ecaterina Andronescu! Ce avere are fostul ministru al Educației

Inedit! Ce români se pot pensiona mai devreme-Iată lista profesiilor care sa încadrează în condițiile speciale

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare