sursa foto:  opiniatimisoarei.ro

Totul despre Ecaterina Andronescu! Ce avere are fostul ministru al Educației

Ecaterina Andronescu, fost ministru al Educației, a revenit pe scena politică, după o perioadă în care nu s-a evidențiat cu nimic, dar nu oricum, ci cerându-i demisia liderului PSD, Liviu Dragnea. Aceasta a publicat o scrisoare deschisă, adresată colegilor săi de partid, prin care încearcă să își atragă aliați care să o sprijine în înlăturarea președintelui PSD.

Deși senatorul a mărturisit că foarte mulți membrii de partid o susțin și gândesc ca ea, n-au lipsit nici atacurile colegilor săi care susțin că această inițiativă este ridicolă și absurdă. Mai mult, aceasta a fost acuzată că îndeplinește ordinele lui Klaus Iohannis. Rămâne de văzut ce se va întâmpla, însă, un singur lucru este cert, experiența politică a fostului ministru trebuie respectată, iar conducerea trebuie să aibă o discuție civilizată, așa cum a afirmat fostul premier, Mihai Tudose.

Ecaterina Andronescu a fost și încă este un nume cu greutate în PSD și asta se observă din reacțiile colegilor săi. Practic, întreaga sa viață și-a dedicat-o politicii, dar mai ales acestui partid.

Deși se află pe scena politică de foarte mult timp, Ecaterina Andronescu nu și-a strâns averi așa cum s-a întâmplat în cazul altor colegi de partid care și-au ridicat palate.

Bugetul.ro vă prezintă astăzi averea fostului ministru al Educației.

Potrivit ultimei sale declarații de avere, acesta deține o jumătate de apartament în București și o Toyota din 2009.

La capitolul economii, Ecaterina Andronescu are 282.000 lei, bani care se află într-un depozit la CEC. Aceasta câștigă, cumulat, din salariul de senator si cel de profesor, suma de 255.899 lei anual, adică, încasează un venit lunar de 21,324 lei.

Soțul său, de profesie inginer, aduce în casă doar 36.000 lei anual, adică 3.000 de lei lunar.

Vezi și Inedit! Ce români se pot pensiona mai devreme-Iată lista profesiilor care sa încadrează în condițiile speciale

Toți abonații Orange trebuie să știe asta! Ce se schimbă de la 1 octombrie

Incredibil! Iată ce se întâmplă cu pensia de invaliditate

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare