sursa foto:  Facebook

Secretar de stat în Ministerul Muncii: ‘Legea pensiilor a fost promulgată de președintele Klaus Iohannis, în pofida faptului că unii panicarzi au speriat bătrânii din România, doar în scop electoral’

Președintele României, Klaus Iohannis, a semnat miercuri, 29 noiembrie 2023, Decretul pentru promulgarea Legii privind sistemul public de pensii (PL-x 727/15.11.2023), a informat Administrația Prezidențială.

În acest context, Cristian Vasilcoiu (PSD), secretar de stat în Ministerul Muncii, a afirmat că legea aduce echitate și măriri.

Totodată, Cristian Vasilcoiu a ținut să taxeze USR-ul condus de Cătălin Drulă, subliniind că „unii panicarzi au speriat bătrânii din România, doar în scop electoral”.

Mesajul lui Cristian Vasilcoiu

„Legea pensiilor a fost promulgată de președintele Klaus Iohannis, în pofida faptului că unii panicarzi au speriat bătrânii din România, doar în scop electoral.

Iar legea aduce echitate și măriri, deși tot unii de Dreapta au scris un PNRR de așa natură încât să se răzbune pe pensionari.

Ministerul Muncii a renegociat, în ultimii doi ani, cu reprezentanții Comisiei Europene, jalonul privind pensiile, astfel încât bătrânii din această țară să nu fie afectați, ci să primească măririle meritate”, spune Cristian Vasilcoiu.

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare