sursa foto:  www.digi24.ro

Şeful Jandarmeriei Române a mers la Parchetul General:”…vizita dumnealui a avut ca scop stabilirea modalităţilor de cooperare”

Şeful Jandarmeriei Române s-a prezentat la Parchetul General pentru a stabili cu propucorii care vor fi modalităţile de identificare a persoanelor care au comis violenţe.

“Cu privire la prezenţa în sediul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a col. Ionuţ Cătălin Sindile, împuternicit inspector general al Jandarmeriei Române, arătăm că vizita dumnealui a avut ca scop stabilirea modalităţilor de cooperare pentru identificarea persoanelor care se pot face responsabile de comiterea violenţelor, în contextul evenimentelor petrecute în zilele de 10 şi 11 august 2018”, se arată într-un răspuns al Parchetului General transmis la solicitarea jurnaliştilor, potrivit Agerpres.

Procurorii militari au deschis un dosar penal în care s-a început urmărirea penală în rem pentru săvârşirea infracţiunilor de purtare abuzivă, abuz în serviciu şi neglijenţă în serviciu în legătură cu modul de intervenţie al jandarmilor în timpul protestului din 10 august.

Până duminică, au fost depuse 291 de plângeri din partea persoanelor ce au avut de suferit în urma intervenţiei jandarmilor.

Ministrul de Interne, Carmen Dan, a anunţat că Jandarmeria a identificat până acum sute de persoane care au comis violenţe, conform agerpres.ro

Inedit! Ce români se pot pensiona mai devreme-Iată lista profesiilor care sa încadrează în condițiile speciale

Toți abonații Orange trebuie să știe asta! Ce se schimbă de la 1 octombrie

Incredibil! Iată ce se întâmplă cu pensia de invaliditate

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare