sursa foto:  jurnalistii.ro

Semnal pentru Ludovic Orban: Sper să oprească așa ceva

Semnal pentru premierul Ludovic Orban! Andrei Caramitru, membru USR, anunță că Guvernul PNL s-ar pregăti sp dea un mare tun.

Totodată, Caramitru spune că spera ca prim-ministrul Orban să oprească asta.

„PSD vrea sa îl dea jos pe Florin Citu pentru ca el chiar vrea sa facă treaba. Zilele următoare va fi balamuc in parlament – vine cu toți sefii din minister și ANAF sa explice nenorocirile PSD-ului. Bun asta. Bravo lui.

Unde e mai rău e alta informatie primită pe surse. Înțeleg ca exista un “grup de reflecție” care își dorește sa dea un mare tun. Sa zică – domne nu sunt bani la buget. Așa ca trebuie sa vindem ceva. Repede. Terenurile și proprietățile RAPPS, parte din ce are Romsilva, alte terenuri și clădiri deținute de stat. Însă printr-o schema opacă prin care unii pot cumpara pentru un chilipir active foarte valoroase. Un fel de schema “Retrocedarea 2”.

Hmm. Sper sa nu se întâmple pentru că știm deja schema avuta in vedere. Știm și numele din spate – nu le dau încă pentru ca încă nu s-a întâmplat nimic. Sper ca primul ministru sa oprească așa ceva. Monitorizăm.”, spune Caramitru Jr.

Vezi și

Halucinant! Polițiștii din Vâlcea au fost îngenuncheați și umpluți de sânge pentru că le-a fost frică să tragă

Risc pentru pensionari- Ce se întâmplă începând cu anul 2020

EXCLUSIV ‘Moștenire’ de la Guvernul PSD! Omul din spatele lui Marcel Vela, fost consilier personal al lui Carmen Dan și Mihai Fifor

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare