Show în Parlament! Marcel Ciolacu și George Simion, în prim-plan!

A fost show în Parlamentul României. George Simion, președintele AUR, și premierul României, Marcel Ciolacu, s-au întâlnit în Parlament.

Șeful Guvernului ar fi trebuit  să participe la evenimentul de lansare a campaniei „Stop violenţei împotriva femeilor”, organizat de către grupurile parlamentare ale PSD.

Liderul AUR i-a dat premierului o carte cu Harry Potter şi l-a lăsat cu mâna întinsă: ”Am auzit că şi-a luat BAC-ul mai târziu”, scrie Observatornews.ro.

„Avem manuale de limbă română care sunt în momentul acesta în Vama Siret. E ziua unirii Bucovinei cu ţara. Avem cinci microbuze în vamă în momentul ăsta. Dacă puteţi anunţa Poliţia de Frontieră Română să vorbească cu omologii”, i-a transmis George Simion lui Marcel Ciolacu.

Marcel Ciolacu i-a spus liderului AUR că nu face trafic de influenţă şi nu intervine, însă a lăudat inițiativa lui George Simion.

În primul rând, eu nu fac trafic de influenţă şi nu intervin. În schimb, am înţeles fenomenul şi facem împreună. E foarte lăudabilă iniţiativa dumneavoastră”, a declarat Marcel Ciolacu, după care i-a întins mâna liderului AUR.

Marcel Ciolacu nu a mai participat la acțiunea PSD

Simon nu a vrut să îi strângă mâna, însă i-a oferit o carte din seria Harry Potter, spunând că a înţeles că premierul „a luat Bac-ul mai târziu”.

„I-am dat Harry Potter să citească că am înţeles că a luat Bac-ul mai târziu domnul Ciolacu. Eu dau mâna doar cu românii”, a afirmat Simion.

După acest schimb de replici, premierul a plecat în biroul preşedintelui Camerei Deputaţilor şi nu a mai participat la acţiunea PSD, conform sursei citate.

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare