sursa foto:  gandul.info

Silviu Mănăstire dezvăluie cum și-au încasat ‘șmecheri de la USR’ bani de la stat! Cazul președintelui care ‘își căpușează partidul’

Jurnalistul Silviu Mănăstire aruncă o adevărată bombă în spațiul public, pe pagina de Facebook „Dosar de politician”.

Mănăstire prezintă cazul președintelui filialei USR Giurgiu.

„Campania electorală a fost un bun prilej pentru ca niște șmecheri de la USR sa-și încaseze bani de la Stat (prin subvenția alocată de la buget).

Diverse organizații USR din țara au încheiat contracte de prestări servicii cu firme ale șefilor din USR. Un caz clasic de spoliere a banilor publici, o banala suveica folosită recent de PSD, de exemplu. Pentru care s-a deschis un dosar la DNA.

Firește ca la USR nu se va deschide niciun dosar iar conducerea partidului va mușamaliza scandalurile de spoliere din filiale.

Ce-mi plac mie deontologii aceștia pluseristi, Barna, Cioloș, Ghinea, care bagă gunoiul sub pres in timp ce umbla cu anticorupția in gura de dimineața pana seara la tv!

Va prezint acum cazul USR Giurgiu, unde un anume Andronache, președintele filialei, își căpușează partidul – bani de chirie luați de la USR pe sediu proprietatea lui, diverse alte contracte acordate prietenilor. In hora sunt băgați și useristii de la București. Sa pape și gurița lor bani de subvenție.

Infografia de mai jos și informațiile provin de la membri USR dezgustați de furăciunea grobiana”, dezvăluie Mănăstire.

Vezi și

EXCLUSIV Adevărata miză a războiului pentru șefia PSD! Cutuma care dinamitează total jocurile

Vești mari pentru mii de șoferi! Ce se întâmplă cu înmatricularea auto

Mare atenție! Riscați amenzi uriașe pentru nerespecarea acestei prevederi

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare