sursa foto:  arq.ro

Silviu Mănăstire: ‘Șmecherul de Arafat a scăpat. Se dovedește că e intangibil, în fața oricărui premier sau ministru al Sănătății!’

Jurnalistul Silviu Mânăstire afirmă că ”Este evident că mizeria cu scosul pacienților în stradă, noaptea, din spitalul Foișor dar și morții din TIR-urile ATI de la Victor Babeș sunt chestiuni care îl privesc pe Arafat”.

”Șmecherul de Arafat a scăpat, V.Voiculescu a decontat și măsurile/ deciziile proaste luate de Arafat. I-au pus în cârca și bagajul negativ de imagine acumulat de Împăratul SMURD, la pachet cu plus prostiile făcute/ zise de Vlăduț.
Se dovedește că Arafat e intangibil, în fața oricărui premier sau ministru al Sănătății!
Este evident că mizeria cu scosul pacienților în stradă, noaptea, din spitalul Foișor dar și morții din TIR-urile ATI de la Victor Babeș sunt chestiuni care îl privesc pe Arafat.
În ambele situații, cică, sunt anchete în curs. Ce vor fi mușamalizate, în favoarea DSU/ Arafat, sau îngropate în birocrație cum se întâmpla cu incendiile de la spitalele din Neamț și Matei Bals din Capitală.
Există un ordin pe unitate ca Arafat să fie ținut în multiplele funcții și la butoanele licitațiilor de miliarde de euro. În câteva luni însă liberalii vor deconta masiv prezența lui Arafat ca ȘEF real al sistemului de sănătate din România. Au scăpat de Voiculescu dar prezenta lui Arafat îi va îngropa electoral.
Singura șansa a PNL de a se salva din picajul de imagine este reușita campaniei de vaccinare; după toate informațiile și aceasta va fi un eșec. Nu vom avea 10, 4 milioane de vaccinați cu doze duble până în septembrie. Pur și simplu lipsesc viteza de vaccinare, vaccinurile în sine iar numărul doritorilor scade zilnic, aici e marea bubă. Sunt câteva milioane bune de români care NU vor să se vaccineze!
Așadar, scapă cine poate în lunile următoare cu precizarea că dacă ajungeți la ATI aveți 10 la sută șansa de supraviețuire! Asta dacă, evident, mai găsiți paturi ATI”, a scris Silviu Mănăstire pe pagina Dosar de Politician(Facebook)

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare