sursa foto:  arq.ro

Silviu Mănăstire spulberă anchetele lui Tolontan referitoare la mafia care acționează în colaborare cu Poliția Locală Sector 4: ‘Pistol cu apă’

Jurnalistul Silviu Mănăstire spulberă ultimele anchete realizate de Cătălin Tolontan, privitoare la mafia care ar acționa în Sectorul 4, în colaborare cu Poliția Locală și primarul Daniel Băluță. Mănăstire lasă de înțeles că sursele lui Tolontan ar face parte din rămășițele Clanului Ștoacă, rival al Clanului Sportivilor. „Cât de moral mai este oare demersul tău jurnalistic după ce te lași manipulat de interlop, din neatenție, inocenta sau proasta documentare? Este de discutat!”, subliniază Mănăstire, pe Facebook. Trebuie să precizăm că Bugetul.ro a identificat recent o gravă eroare într-una dintre anchetele publicate de Libertatea, acuzându-l pe șeful Poliției Locale Sector 4, Antonio Goleac, că umbă cu un subaltern. „Tolo” l-a numit pe celebrul luptător Marius Tiță, care este angajat la Poliția Locală Sector 4, „interlop din bandele din Berceni”. Ulterior, după dezvăluirea făcută de Bugetul.ro, Cătălin Tolontan a modificat articolul, precizând că Tiță este angajat al Poliției Locale.

Vezi și După dezvăluirea făcută de Bugetul.ro, Cătălin Tolontan și-a modificat ancheta: ‘Interlopul din bandele din Berceni’ a devenit polițist local

Cum îl pune la zid Mănăstire pe Tolontan:

Văd multe articole in ultima vreme despre așa-zisele grupări interlope din sectorul 4. Cam pistol cu apa dezvăluirile, niște amețiți care merg la sala de forța, unii angajați pe la Poliția Locală, tot felul de închipuiți “băieți de cartier”. Și mulți prosti, sau papagali, care fac scandal ca le sunt dărâmate de către Primăria sectorului 4 buticurile sau wc-urile pe post de restaurante construite ilegal in parcuri.

Dacă tu ca jurnalist bagi de seama și citezi ce spune un personaj care a luat cu japca un wc, l-a transformat in restaurant in parc și apoi urla ca îl dărâma ilegal Primăria atunci tu, jurnalistul, te duci in derizoriu.

Da, in sectorul 4, la Piața Reșița a existat o gruparea interlopa de trafic de droguri de mare risc. Băieții de la DIICOT, Crima Organizata, DOS au destructurat gruparea “Ștoacă” după ani de munca. Este posibil ca rămășițele grupării sa acționeze încă.

Însă, la Piața Reșița, “gruparea Ștoacă” avea un protector pe nume… Negoita.

Curios sau nu, atât Tolontan, cât și băieții de la RISE Project nu au scris un cuvânt despre Stăpânul de la Piața Reșița, epicentrul drogurilor din sectorul 4! Era imposibil ca Tolo și colegii lui, cu experiența lor, și dacă s-au documentat cu adevărat, sa nu afle cine este și ce face… Negoita. Nici măcar nu l-au amintit in serialele jurnalistice, cunoscand datele publice ale dosarelor pe droguri de la Piața Reșița.

Firește, in viața de jurnalist se mai întâmpla ca sursa informațiilor tale sa fie chiar un… interlop adevărat. Cât de moral mai este oare demersul tău jurnalistic după ce te lași manipulat de interlop, din neatenție, inocenta sau proasta documentare? Este de discutat!

Asta pentru ca lui Catalin și băieților de la RISE le este mult mai ușor sa găsească interlopi de mucava, angajați pe la Primarie, și sa semnaleze îngrijorați ca instituția este penetrata de “mafie”. Era puțin mai greu sa își sune sursele de la DIICOT care sa le spună unde este mafia din sectoare. Dacă prostii de la Poliția locală sunt Mafia atunci Libertatea este Washington Post.

Apropo, Baluta ar trebui sa facă oricum curatenie in Poliția Locală, pentru ca este supradimensionată și neprofesionista, dar nu asta este subiectul central! Poliția locală ar trebui oricum desființată.

Subiectul este cum după 20 de ani de presa tu poti crede, ca un boboc intra-ale meseriei, ca mafia adevărata, lumea interlopa, se angajează la primărie pe salariu minim? Și nu spui un singur cuvânt despre cea mai mare rețea de trafic de droguri din sectorul 4? Pe bune?”.

Gafa comisă de Tolontan, dezvăluită de Bugetul.ro

„Tolo” l-a numit pe celebrul luptător Marius Tiță „interlop din bandele din Berceni”, într-o anchetă care îl vizează pe șeful Poliției Locale Sector 4, Antonio Goleac. În ancheta Libertatea, Tolontan publică și o fotografie în care Antonio Goleac apare împreună cu Tiță.

Vezi și EXCLUSIV Cătălin Tolontan a comis-o: Îl acuză pe șeful Poliției Locale că umblă cu un subaltern

La descrierea pozei, „Tolo” a scris „Antonio Goleac (centru) alături de un alt interlop (stânga) din bandele din Berceni” – interlopul din stânga fiind Marius Tiță. Ei bine, Bugetul.ro a aflat că fostul luptător MMA lucrează în cadrul Poliției Locală Sector 4. Practic, Tiță este subalternul lui Goleac, admis la 26 mai șef al Poliției Locale Sector 4. Până să fie șef al Poliției Locale Sector 4, Antonio Goleac a fost director executiv în cadrul aceleiași instituții. Așadar, și până acum i-a fost șef ierarhic lui Marius Tiță, cu care, de altfel, potrivit surselor Bugetul.ro, se și antrenează, scriam la 8 iunie AICI.

După dezvăluirea făcută de Bugetul.ro, Cătălin Tolontan a modificat articolul cu pricina. Acum, la descrierea pozei în care apare Marius Tiță se precizează „Antonio Goleac (centru) alături doi polițiști locali”. 

Așadar, „interlopul din bandele din Berceni” a devenit polițist local.

Descrierea inițială a fotografiei

Descrierea de acum

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare