sursa foto:  hotnews.ro

Simona Halep face dezvăluiri: ‘Tot ce am astăzi îi datorez’

Simona Halep s-a calificat în turul 3 la Roland Garros, acolo unde o va întâlni pe Lesia Tsurenko.

Tenismena a vorbit cu francezii, după victoria din runda precedentă,dezvăluindu-le cine este stâlpul de rezistență din spatele ei, dar și faptul că atunci când era mică nu urmărea meciuri de tenis la TV.

„Urmăreai alte sporturi? Fotbal, poate? Tatăl tău a jucat pentru AS Săgeata Stejaru, în România.”, a fost următoarea întrebare a reporterului. Răspunsul extrem de sincer a venit imediat: campioana noastră a ținut să precizeze, în premieră, că succesul de care se bucură i se datorează tatălui său, Stere Halep.

„Tata a fost fotbalist, dar nu profesionist. Tot ce am astăzi îi datorez tatălui meu. A fost atât de puternic mental! Îmi repeta tot timpul că voi fi o campioană. N-am avut niciun dubiu și asta i se datorează doar lui!

Mereu a avut o atitudine super pozitivă, știa că voi merge mai departe. Pe lângă tenis, mi-a mai plăcut handbalul. Obișnuiam să joc handbal la școală. De asemenea, urmăream sportivii români la Olimpiade, în special înotătorii și gimnaștii. Sunt sporturi pe care nu le vezi la TV, decât la Olimpiade”, a replicat Simona.

Vezi și:Vești uriașe! O nouă categorie de angajați va avea parte de un beneficiu important

A ieșit la iveală! Unde lucrează soția lui Dan Barna și ce salariu are

Traian Băsescu dă alarma: O știre bombă de pe surse!

 

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare